DayTrading: Środa 18.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 lut 2015, 00:00

Wzrost
12
35%
Bez zmian
6
18%
Spadek
16
47%

Liczba głosów: 34

Awatar użytkownika
MexB.
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 18.02.2015

Nieprzeczytany post autor: MexB. »

highend pisze:
Bemowo1 pisze:gold,

taka sytuacja

Zloto mialo trzy przystanki. 1216. 1205 i 1198 ustalone z tydzien temu i pewna mila kobieta to potwierdzi.
Czas na up ;)

-- Dodano: 18 lut 2015, 21:44 --

Co do franka to potwierdzam. Ja sie nie balem i mowilem S na chfpln caly czas. Ciekawe kiedy eurchf wroci na 1.20 ;)
mowiles, ale czy zagrales? ;p
Bądź cierpliwy.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Mpapiez pisze:
dragon79 pisze:
Bo On ma doświadczenie i wie co robi
Pisanie 2 sprzecznych wersji to świadomość tego co się robi ?
Gdzie ten "nagły" powrót do bazy się podział ? :wink:

Jak by edek faktycznie spadł spowrotem w dół, to by napisał "mowiłem że powrót do bazy".
To jest właśnie paradoks waszego "miszcza".

Wieszczy 2 opcje ( góra / dół) a potem podklepują tą która się sprawdziła.
Lepiej go zapytaj czy dalej się ubiera w eSki na SP500, bo mu zaraz depo strzeli.
Juz od 3 lat to trwa.
Nowy pisze 70 postow dziennie na temat wszystkich par i kierunkow a potem jakikolwiek strzal w jakakolwiek strone i jest wysyp postow z jego strony typu:
" a nie mowilem"
"Ladnie dali zarobic"
"Pisalem zeby brac"

Maci, trolluje, nagania a banda id....ow na tym forum siedzi i tego slucha.
Jeszcze zeby umial pisac .... A on nawet tego nie potrafi.

Highend to samo... Tylko on w odroznieniu do nowego skonczyl podstawowke i nie jest uposledzony ; )
Ostatnio zmieniony 18 lut 2015, 21:49 przez Kusus, łącznie zmieniany 2 razy.

dragon79
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dragon79 »

atlanticos pisze:
lutek pisze:Najlepsze pary od 15 stycznia to te ktore sa z frankiem i po co to na innych walutach się bawić była promocja trzeba było korzystac z tego ale tu mało kto o tym pisał dziwne tacy wytrawni inwestorzy smiechu warte :D
wytrawni specjaliści od gry na franku to po 15 stycznia w większości nie mają czym inwestowac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Ty nawet znasz jednego specjalistę, który nie grał na franku i popłynął :564:

-- Dodano: 18 lut 2015, 21:50 --
Kusus pisze:
Mpapiez pisze:
dragon79 pisze:
Bo On ma doświadczenie i wie co robi
Pisanie 2 sprzecznych wersji to świadomość tego co się robi ?
Gdzie ten "nagły" powrót do bazy się podział ? :wink:

Jak by edek faktycznie spadł spowrotem w dół, to by napisał "mowiłem że powrót do bazy".
To jest właśnie paradoks waszego "miszcza".

Wieszczy 2 opcje ( góra / dół) a potem podklepują tą która się sprawdziła.
Lepiej go zapytaj czy dalej się ubiera w eSki na SP500, bo mu zaraz depo strzeli.
Juz od 3 lat to trwa.
Nowy pisze 70 postow dziennie na temat wszystkich par i kierunkow a potem jakikolwiek strzal w jakakolwiek strone i jest wysyp postow z jego strony typu:
" a nie mowilem"
"Ladnie dali zarobic"
"Pisalem zeby brac"

Maci, trolluje, nagania a banda id....ow na tym forum siedzi i tego slucha.
Jeszcze zeby umial pisac .... A on nawet tego nie potrafi.

Highend to samo... Tylko on w odroznieniu do nowego skonczyl pkdstawowke i nie jest uposledzony bo umie pisac chociaz ; )
taaak a Highend ma ulubione słowo "mówiłem" często jak już jest po ptokach to pisał "mówiłem że mówiłem"

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

Te osoby które dlugo już powiedzmy ze inwestują jezeli mozna tak to nazwac i wiedza o co chodzi i nie miały pozycji na franku to na pewno zarobiły przeciez takie jazdy to raz na kilka lat albo rzadziej i każdy by siedział jak kusus w Tunezji palił cygaro i whisky popijał

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

retest na ujku retest na edku obaczymy gdzie cena zawedruje do rana
windsurfing na falach trendu

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

Nowy nie daj się prowokować a tak apropo ciekawe kim jest kuskus bo bajki to ładne opowiada cygaro i whisky to jest hit tamtego roku

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Nowy123 pisze:widze ze MODER jeszcze tego pajaca SFRUSTROWANEGO Kusus nie zbanowal a szkoda bo meczy znowu oko jak widze

dalej sie bidok produkuje

PS ty frustracie pamietaj ze ja nie pisz ja kty po fakcie ale przed hahhaha taki maly szczegół kapusciana glowo

pisalem ci klocku daj mnie do ignorow i po ptakach ale widocznie moje analizy skrupulatnie przegladasz
rób swoje a nie użerasz się z każdym po kolei ;) szkoda czasu na to - lepiej zbierać pipsy :P

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

lutek pisze:Nowy nie daj się prowokować a tak apropo ciekawe kim jest kuskus bo bajki to ładne opowiada cygaro i whisky to jest hit tamtego roku

ja sie nie daje prowkowac ja to przyjmuje z usmiechem na twarzy spokojnie

tak ponoć ma wyspe na BAHAM swoja :)

oki dane z KIWI i czas odespać nocke :)

udanych trejdow :)

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Ciekawy jestem co teraz inni wymyślą, żeby pokazać że są bardziej gołębi od FED i nie warto ich waluty kupować. Czeka nas festiwal prześcigania się w pomysłach. Tylko patrzeć jak BOJ stwierdzi, że jednak rozszerzanie druku jest w ich interesie, EBC będzie straszyć południowcami, AUD przyśpieszy kolejne obniżki stóp, a NZD będzie krzyczało, że ich waluta jest nieprzyzwoicie droga a Jordan będzie straszył, że już palec na L z frankiem trzyma...

No i fajnie bo jakby tylko w jedną stronę w dół to byśmy się zanudzili a ja czuje się pobudzony bo mój aud/nzd pokazał, że żyje i 10 pipsów drgnął :564:

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

lutek pisze:Te osoby które dlugo już powiedzmy ze inwestują jezeli mozna tak to nazwac i wiedza o co chodzi i nie miały pozycji na franku to na pewno zarobiły przeciez takie jazdy to raz na kilka lat albo rzadziej i każdy by siedział jak kusus w Tunezji palił cygaro i whisky popijał
właśnie takie osoby nie dotykały franka bo
1. po pierwsze wykresy na parach z frankiem rysowaly i nadal rysuja sie "od nowa"
2. po drugie takie osoby nie wierza w mozliwosc zlapania Pana Boga za nogi tylko szukaja setupow na parach przewidywalnych
3. po trzecie i najwazniejsze zostawiaja te pary amatorom bo ktos tam tez musi inwestowac, a poczatkujacy maja wieksze cohones :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany