Bo On ma doświadczenie i wie co robiMpapiez pisze:Ty jak zwykle wszystko mówiłeś.Nowy123 pisze:a mowilem na Edku gramy od opora do wspracia i brac na wspraciu pierwszym L sl pod wsparciem i czekac
edek w opisie
Ja tam widziałem że pisałeś że " o 20:00 zobaczymy czy pierwsze wsparcie wytrzyma".
Również po wybiciu swoich padawanów poubierałeś w eSki żeby sobie sepukku tym nożem zrobili:
Nieważne jak to się skończy, ty i tak miałeś racje. Jak zwykle.Nowy123 pisze:to zaraz d obazy cofkana wszystkim
Dla łapaczy noży, lepiej wiejcie z eSek i szukajcie gdzie się podpiąć. Komuś zależy na osłabieniu dolara.
Mocna waluta żadnemu krajowi nie służy (eksport) i być może po tym FOMC szykuje się grubszy ruch do góry.
Jeżeli dojdą jakiekolwiek oznaki ugody z Grecją to będziemy jeszcze dużo wyżej.
Scenario atlanticosa się realizuje. Nie wiem jak on to robi, ale te flagi mu nawet wychodzą.
DayTrading: Środa 18.02.2015
Re: DayTrading: Środa 18.02.2015
Nowy123 pisze:Budyn pisze:Nowy wieszczył spadki na indexach, a tu nic, dlatego nabrał wody w gebe. Jak coś nie dzieje sie online to nowy nie wie o co chodzi
nc nie nabralem odnosnie indeksow wczeniej pisalem
dalej mam to co mam jamam czas i mama depo to jakas tam 1/4 mogo portfela tylko mam odpowiednio dobierane pozycje nie bede cochwile komentowal indeksow
No nie co chwilę, czasami komentujesz kilka razy dziennie, a tera nic. To weź napisz coś. Pisałem tak na granicy, żeby Cię sprowokować do wypowiedzi

- roberttheus
- Maniak
patrz co się dzieje z cena teraz zawracamy ta pomoc dla grecji tylko ja pogrąży i euro przy okazji
-- Dodano: śr 18-02-2015, 21:02 --
to jak w fizyce jest akcja musi byc reakcja poziomy to max i minima dzienne dobre wg mojego systemu dobre poziomy do zagrywek
to jak w fizyce jest akcja musi byc reakcja poziomy to max i minima dzienne dobre wg mojego systemu dobre poziomy do zagrywek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
roberttheus pisze:do jutra nie bedzie sladu po tych lagach
kablos juz do bazy zjechal
Pisanie 2 sprzecznych wersji to świadomość tego co się robi ?dragon79 pisze:
Bo On ma doświadczenie i wie co robi
Gdzie ten "nagły" powrót do bazy się podział ?

Jak by edek faktycznie spadł spowrotem w dół, to by napisał "mowiłem że powrót do bazy".
To jest właśnie paradoks waszego "miszcza".
Wieszczy 2 opcje ( góra / dół) a potem podklepują tą która się sprawdziła.
Lepiej go zapytaj czy dalej się ubiera w eSki na SP500, bo mu zaraz depo strzeli.
na edku H1 pivot zadziałał jako opór... cos tam jeszcze podjechać mogą, ale obstawiałbym kierunek południe 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mpapiez pisze:No nie mogę na to patrzeć.roberttheus pisze:tak mi jakoś wychodzi czas na dolna bande
Zanim myśleć w ogóle o jakimkolwiek powrotu do bazy to:
muszą przebić to lokalną LT
pokonać znów 1.1375
Widzę że masz odpalonego 1 lota bez SL'a.
Mam nadzieje że grasz na demo.
a może ma tyle depo, że 1lotem 1000 pipsów mu nie narusza jego mm?
Nie rozumiem takich tekstów, nie każdy gra 0.01l i boi sie grac bez SL [z trendem]
oczywiscie tu jest sprawa taka, że to eurusdMICRO, wiec to chyba nie ten lot o ktorym mylisz.
Tak czy siak wkrza mnie takie gadanie. Dla Ciebie lepiej jak uwali, przecież tak to działa, on straci, Ty zyskasz

Pis en lov.
ps: 1.14 chyba nie az taka szmata skoro kilak razy cena sie "zastanowiła" przy tym poziomie.

ps2: dobrze ze nie slucham czesto tu opinii, bo ktos pisal zloto sell, a ja gupi kupił na dole i zarobil, chociaz na kabelu mnie sl wycielo co wczesniej pisalem ;<
Bądź cierpliwy.
roberttheus pisze:patrz co się dzieje z cena teraz zawracamy ta pomoc dla grecji tylko ja pogrąży i euro przy okazji
Ja to nazywam korektą. Ale cóż na demo nic nie grozi.
zerohedge @zerohedge 1 min.1 minutę temu
Must. Close. Over. 2100.
Must. Close. Over. 2100.
- roberttheus
- Maniak
nie widzialem jeszcze aby cena poruszala sie w jednym kierunku wylacznie a fundamentalnie czy euro bedzie mocne jak ebc uruchomi drukarki? - nie czy japonska gospodarka bedzie konkurencyjna z mocnym jenem i starymi dziadami w pampersach ? nie 

windsurfing na falach trendu