Brak podwyżek stóp to teoretycznie świetnie dla giełd, ale właśnie dlatego może nastąpić lekka korekta.Budyn pisze:a co z indeksami? zapytam na forum, ale się czuję jakbym sam tu był
DayTrading: Środa 18.02.2015
Re: DayTrading: Środa 18.02.2015
The only way is up
a mowilem na Edku gramy od opora do wspracia i brac na wspraciu pierwszym L sl pod wsparciem i czekac 
edek w opisie

edek w opisie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Propaganda zwyklego odbiorcy. Elita zawsze kradla, zawsze sa cykliczne wojny i zawsze nastepca hossy jest kryzys. Teraz jest o tyle gorzej ze wojna zbrojna jest przeciagana w czasie poniewaz kazdy wie o wszystkim, kazdy jest zastraszany i wywierana jest ogromna presja na wszystkich. Kilka lat i wszystko pierdolnie razem z tymi bankami i kredytaminowy joker pisze:Ukraina się sypie Grecja odstawienia na 2 tygodnie muzułmanie leją kogo popadnie . Wiec zaczyna się piękny początek końca nawet iluminaci tego nie zatrzymają hehe. Pytanie każdego Polaka dlaczego Polska nie inwestuje w armię skoro Rosja ma na nas chrapke. Prosta odpowiedz bo nie ma kasy polska zadłużona jak nigdy w budżecie wszystko wykradzione. Zobaczycie juz niedługo PO nie będzie chciało rządzić bo nie ma kasy nie ma co kraść

Na pewno stanie sie to za naszego zycia i najgorzej beda mialy nasze dzieci i my zaraz po nich.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2015, 20:36 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
- nowy joker
- Pasjonat
Aha Polska chce sprzedać Ukrainie broń a jak na nas ruskie przyjadą to ich widłami pogonimy
bo za parę euro polskie rządzące scierwa wszystko sprzedadzą

zobaczymy na ile mocne jest euro. Na mnie szpila na 70 pipsów po dwóch mocnych komunikatach na ziemie nie powaliła. Dane gorsze od oczekiwań i dwa mocne komunikaty a euro i tak kończy dzień na minusie. Mam nadzieję że wybiją przynajmniej do 1,16, ale z każdą minutą mam coraz większe wątpliwości

-- Dodano: śr 18-02-2015, 21:39 --
jak widac mocne USD juz nie pasuje KRPORACJA Z USA

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
Dzień sie jeszcze nie skończył, żeby Ci się jeszcze świeczka dzienna nie przekręciała
Edkowi korekta po takim spadku należy się jak psu zupa. Brakowało fundamentów, które obecnie dla mnie są (w większym lub mniejszym stopniu)
Po za tym czy nie racjonalnym z punktu widzenia grubasów (po ogłoszeniu QE w europie ) wycięcie paru naiwnych inwestorów? Po ogłoszeniu skali QE we wszystkich mediach mówiono o słabnącym euro. Jak mówi stare powiedzenie jeśli twój sąsiad mówi o tym, że słyszał ze warto inwestować w dany instrument to znak żeby zmienić pozycję
Edkowi korekta po takim spadku należy się jak psu zupa. Brakowało fundamentów, które obecnie dla mnie są (w większym lub mniejszym stopniu)

Po za tym czy nie racjonalnym z punktu widzenia grubasów (po ogłoszeniu QE w europie ) wycięcie paru naiwnych inwestorów? Po ogłoszeniu skali QE we wszystkich mediach mówiono o słabnącym euro. Jak mówi stare powiedzenie jeśli twój sąsiad mówi o tym, że słyszał ze warto inwestować w dany instrument to znak żeby zmienić pozycję

Ostatnio zmieniony 18 lut 2015, 20:48 przez simon000111, łącznie zmieniany 1 raz.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- atlanticos
- Maniak
a co tu aktualizowac... wszystko po staremuMpapiez pisze:Żaba,
Zapodaj jakaś aktualizacje dla edka, co tam twoje flagi pokazują ?

https://www.tradingview.com/x/zdddY7df/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nowy wieszczył spadki na indexach, a tu nic, dlatego nabrał wody w gebe. Jak coś nie dzieje sie online to nowy nie wie o co chodzi
Ty jak zwykle wszystko mówiłeś.Nowy123 pisze:a mowilem na Edku gramy od opora do wspracia i brac na wspraciu pierwszym L sl pod wsparciem i czekac
edek w opisie
Ja tam widziałem że pisałeś że " o 20:00 zobaczymy czy pierwsze wsparcie wytrzyma".
Również po wybiciu swoich padawanów poubierałeś w eSki żeby sobie sepukku tym nożem zrobili:
Nieważne jak to się skończy, ty i tak miałeś racje. Jak zwykle.Nowy123 pisze:to zaraz d obazy cofkana wszystkim
Dla łapaczy noży, lepiej wiejcie z eSek i szukajcie gdzie się podpiąć. Komuś zależy na osłabieniu dolara.
Mocna waluta żadnemu krajowi nie służy (eksport) i być może po tym FOMC szykuje się grubszy ruch do góry.
Jeżeli dojdą jakiekolwiek oznaki ugody z Grecją to będziemy jeszcze dużo wyżej.
Scenario atlanticosa się realizuje. Nie wiem jak on to robi, ale te flagi mu nawet wychodzą