Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Re: Gridowanie i nie tylko, czyli precz z piramidami

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

Jarek67 podzielam Twoj poglad na temat tego osobnika. Ja bym mu tez reki nie podał.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

mariomisiek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mariomisiek »

sgorn pisze:no co sie dzieje z moim kontem? jak bys byl troche ogarniety to bys zerknąl dalej (ale ze jestes kretyn to nie moge tego od ciebie wymagac hehe). zalaczam screen. widzisz juz?
widzisz wycofanie 500 $ ? :) i to ze jestem 10 $ w plecy? wiem ze to nie to co u ciebie bylo - 50 % hehehe
Proponuję na chłodno jeszcze raz przyjrzeć się danym na koncie i jakby nie patrzec 1500$ masz w plecy

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

mariomisiek...ehh. apropos chłodnego spojrzenia...myslalem ze jak jest wgląd w rachunek to wszystko widac...ok, zalaczam raport z calej historii tego konta (z uwzglednieniem bonusa brokera). Powiedz gdzie tu widzisz strate 1500 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

mariomisiek
Bywalec
Bywalec

Ja widze wplaty 2977$ - wyplaty 1000$ = 1992$ - equity 490$ strata 1500$ , jezeli forexfactory nie klamie ;-)
nie znam sie, ale u mnie na koncie sie zgadza

chyba musisz zminiec date startowa na FF to moze bedzie pokazywał poprawnie
Ostatnio zmieniony 17 lut 2015, 10:47 przez mariomisiek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

załączyłem cały statement z konta od samego początku...hehe. wpłaciłem fizycznie 1000...i mialbym stracic 1500? :) forex factory zatem zgłupiał. miqalem premię od XM, moze dlatego.

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

sgorn pisze:załączyłem cały statement z konta od samego początku...hehe. wpłaciłem fizycznie 1000...i mialbym stracic 1500? :) forex factory zatem zgłupiał. miqalem premię od XM, moze dlatego.
Audica w awatarze, 7 lat na forum, 8 pochwał.
Kuźwa ja myślałem że ty jakimś wyjadaczem jesteś, a tu grosikami obracasz :)...

Ja pieprze, czy na tym forum jest ktokolwiek kto zarabia naprawde na tej giełdzie ? Bo chyba zaczne wątpić w sens tej spekulacji.

mariomisiek
Bywalec
Bywalec

sgorn pisze:załączyłem cały statement z konta od samego początku...hehe. wpłaciłem fizycznie 1000...i mialbym stracic 1500? :) forex factory zatem zgłupiał. miqalem premię od XM, moze dlatego.
wyglada ze tak :-)

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Zieliński tylko zarabia grubą kasę, to nie wiesz? ma 9 kilo na koncie, pyka po 2-3 pipsy i wypłaca zyski. także są tu zarabiający "miszczowie"

tak, 7 lat na forum, pare pochwał dostałem (cos tam pare razy sensownego napisalem hehe) ale mysle ze to nie powinno miec zwiazku z tym ze mam pare stówek na koncie...i sobie pykam

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

sgorn pisze:Zieliński tylko zarabia grubą kasę, to nie wiesz? ma 9 kilo na koncie, pyka po 2-3 pipsy i wypłaca zyski. także są tu zarabiający "miszczowie"

tak, 7 lat na forum, pare pochwał dostałem (cos tam pare razy sensownego napisalem hehe) ale mysle ze to nie powinno miec zwiazku z tym ze mam pare stówek na koncie...i sobie pykam
A kim jest ten Zieliński ?:)

Nie nie, oczywiście ja się nie przyczepaim czy coś :). Po prostu sensownie piszesz i odniosłem wrażenie że jesteś zawodowcem. Po prostu próbuje namierzyć na tym forum ludzi, którzy naprawde z tego żyją ;).

Na razie mam parę typów, ale twardego dowodu nie widziałem.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

adrianno to ten który tu grubo zarabia :)

2013 jako jedyny mialem na plus, poczatek 2014 system mi sie wykrzaczyl...a teraz probuje dalej, pare stów w ręku..zobaczymy ;)

Zablokowany