Oczywiście w takim przypadku zmiana brokera nic nie da, bo nikt nie będzie ryzykował i też przejdzie na nowsze buildy.
Czat działa zapewne od 9:00 więc jeśli chcesz szybkiej i oficjalnej odpowiedzi od mForex to już nie powinno być z tym problemu

Nie ma planów wprowadzenia CFD na polskie akcje. Akcji normalnych wprowadzać na MT4 nie planują, bo mają swoją ofertę na GPW więc trochę mijałoby się to z celem. Tymbardziej, że i tak handel instrumentami pochodnymi i akcjami zawsze musi odbywać się na oddzielnych rachunkach (kwestie regulacyjne).glaca38 pisze:czy planujecie wprowadzic do oferty akcje polskich spolek z wig 20?jezeli tak to kiedy mniej wiecej to by mialo byc?
rem pisze:Od weekendu nie chce mi się uruchomić MT4. Pojawia się komunikat "Stara wersja" i MT4 leży.
Ponieważ działam na sprzęcie nie obsługującym instrukcji SSE2, korzystałem dotychczas z przenośnej wersji aplikacji, gdzie był MT4 build 509 i jeszcze w piątek wszystko działało poprawnie.
W log jest obecnie zapis :
"LiveUpdate: new version 0.00 build 0 is available"
z dziwnymi numerami, sugerującymi jakiś błąd po stronie mForex.
Wcześniej (jeszcze w piątek) zapis ten wyglądał tak:
"LiveUpdate: new version 4.00 build 670 is available"
i wtedy wszystko działało.
Czy ktoś coś wie w tej sprawie ?
Dobrze by było, aby się wypowiedział ew. przedstawiciel/reprezentant mForex, czy zamierzają powrócić do stanu z piątku, czy też postanowili pozbyć się pewnej grupy traderów (ku uciesze konkurencji) ?
I jeszcze jedno. Od której godziny zaczyna działać czat w mForex ?
( Ciągle jest komunikat: "Our agents are not available at the moment.")