mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
-
- Stały bywalec
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
W ten weekend miały być jakieś prace serwisowe, dopiero jutro wieczorem mieli ponownie wszystko uruchomić.
Na daytradingu miałeś podane ceny od innych brokerów,Leonardo pisze:Lipa, bo chcę reklamację napisać, zamknęli po cenie z kosmosu,
u konkurencji to ja czegoś takiego nie widziałem a to już mój trzeci broker.
Nie dziwił bym się gdyby tam był jakiś cień świecy wtedy był by to poślizg
i wszystko ok by było, a tutaj to jest jakiś żart, ceny tam nie było,
jak z nimi pisałem to tak jak psV napisał Longi są zamykane po cenie Bid.
Jeśli tego nie można reklamować to ja nie wiem co możnamasakra jakaś.
Pozdrawiam,
Leo
na mforexie słupek nawet nie dochodzi do ceny zamknięcia więc uważam, że reklamację powinni ci uznać,
myślę, że możesz być spokojny,
reklamacje piszesz na kontakt@mforex.pl , pani uprzejmie ci odpowie, że mają do 30 dni na jej rozpatrzenie,
w wekeend oni mają jakieś prace serwisowe, więc i tak nic nie poradzisz
takie numery u nich zauważyłem, zaczęły się po 15.01, bid i ask zaczęły się czasami bez powodu rozkraczać,
numery nie z tej ziemi walą, wycinają sl na maxa
w tym tygodniu, w dniach bez publikacji ważnych danych porównywałem notowania - widełki - z innym brokerem na realu, u niego takie cuda nie maiły miejsca.
Tak jak pisze raposo, oni powinni sobie z tym poradzić
ale dla swojego świętego spokoju możesz zrobić screna z historii z tymi transakcjami i dodać jako załącznik.
-
- Gaduła
Armada zwracala hajs praktycznie w ten sam dzien gdy pojawialy sie tego typu sytacje, ciekawe jak zachowa się mforex.
Dziękuję za odzew w mojej sprawie
mam nadzieje że jednak uwzględnia tą reklamację,
bo jeśli nie to, to będzie niestety koniec naszej współpracy i dalej trzeba będzie broka szukać.
Kijowo też ze względu ma mój dziennik. Wcześniej też korzystałem z Armady i tam faktycznie
wszystko od ręki było załatwiane.
Trochę długo tego czekania, miesiąc czasu ale jak by tak skorygowali to warto poczekać.
A jak nie, to co zrobi, nic nie zrobi, buta nie zje. Trzeba się będzie rozstać.
A jeszcze
"Klient (niebędący Kontrahentem finansowym ani Kontrahentem niefinansowym) zobowiązany jest dokonywać weryfikacji zapisów na swoim Rachunku w terminie 5 dni od dnia dokonania zapisu. W przypadku niezgłoszenia przez Klienta uwag w powyższym terminie, Spółka uznaje sposób realizacji zleceń i innych dyspozycji za prawidłowy.
Klient będący Kontrahentem finansowym lub Kontrahentem niefinansowym zobowiązany jest nie później niż w ciągu 24 godzin od wprowadzenia potwierdzenia Transakcji do Systemu Transakcyjnego zgłosić ewentualne zastrzeżenia. Niezgłoszenie zastrzeżeń we wskazanym powyżej terminie oznacza, że Klient potwierdził warunki zawartej Transakcji."
To ja mam 5 dni czy 24 godziny?
Edit:
Raczej 5 dni, zresztą i tak by teraz nie wysłało jak ich serwery nie odpowiadają.

bo jeśli nie to, to będzie niestety koniec naszej współpracy i dalej trzeba będzie broka szukać.
Kijowo też ze względu ma mój dziennik. Wcześniej też korzystałem z Armady i tam faktycznie
Trochę długo tego czekania, miesiąc czasu ale jak by tak skorygowali to warto poczekać.
A jeszcze
"Klient (niebędący Kontrahentem finansowym ani Kontrahentem niefinansowym) zobowiązany jest dokonywać weryfikacji zapisów na swoim Rachunku w terminie 5 dni od dnia dokonania zapisu. W przypadku niezgłoszenia przez Klienta uwag w powyższym terminie, Spółka uznaje sposób realizacji zleceń i innych dyspozycji za prawidłowy.
Klient będący Kontrahentem finansowym lub Kontrahentem niefinansowym zobowiązany jest nie później niż w ciągu 24 godzin od wprowadzenia potwierdzenia Transakcji do Systemu Transakcyjnego zgłosić ewentualne zastrzeżenia. Niezgłoszenie zastrzeżeń we wskazanym powyżej terminie oznacza, że Klient potwierdził warunki zawartej Transakcji."
Edit:
Raczej 5 dni, zresztą i tak by teraz nie wysłało jak ich serwery nie odpowiadają.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."
Napisałem do 30 dni, to jest max czas jaki mają na załatwienie sprawy,Leonardo pisze:Dziękuję za odzew w mojej sprawiemam nadzieje że jednak uwzględnia tą reklamację,
A jeszcze
Edit:
u mnie trwało to kilka dni
5 dni - najprawdopodobniej roboczych, czyli od poniedziałku do piątku.
Odezwij się jak wszystko załatwisz, jak sprawa się zakończyła.
Strona mForex już działa więc teoretycznie serwery MT4 też powinny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mam pytanie w związku z kontami mini, które dzisiaj zostają przekształcone na standard.
Czy jak mam otwarte pozycje 0.01 to zostaną zamknięte, przekształcone czy mogę je trzymać nadal otwarte.
Rozumiem ze przekształcenie dotyczy braku możliwości otwarcia nowych pozycji mniejszych jak 0.1.
Różnie to jest dlatego się pytam
Czy jak mam otwarte pozycje 0.01 to zostaną zamknięte, przekształcone czy mogę je trzymać nadal otwarte.
Rozumiem ze przekształcenie dotyczy braku możliwości otwarcia nowych pozycji mniejszych jak 0.1.
Różnie to jest dlatego się pytam
Witaj,
mForex przesyłał informację, gdzie jest takie zdanie:
mForex przesyłał informację, gdzie jest takie zdanie:
Czyli możesz trzymać tę pozycję jak długo chcesz ale nowej poniżej 0.1 lota już nie otworzysz.Zamykanie otwartych pozycji po 13.02 będzie wciąż możliwe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
z oferty mForex zniknął EUR/ZAR jedna z moich ulubionych par...
co ciekawe USD/ZAR pozostał
na stronie mforex w aktualnościach nie ma słowa o tym.
co ciekawe USD/ZAR pozostał
na stronie mforex w aktualnościach nie ma słowa o tym.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Od weekendu nie chce mi się uruchomić MT4. Pojawia się komunikat "Stara wersja" i MT4 leży.
Ponieważ działam na sprzęcie nie obsługującym instrukcji SSE2, korzystałem dotychczas z przenośnej wersji aplikacji, gdzie był MT4 build 509 i jeszcze w piątek wszystko działało poprawnie.
W log jest obecnie zapis :
"LiveUpdate: new version 0.00 build 0 is available"
z dziwnymi numerami, sugerującymi jakiś błąd po stronie mForex.
Wcześniej (jeszcze w piątek) zapis ten wyglądał tak:
"LiveUpdate: new version 4.00 build 670 is available"
i wtedy wszystko działało.
Czy ktoś coś wie w tej sprawie ?
Dobrze by było, aby się wypowiedział ew. przedstawiciel/reprezentant mForex, czy zamierzają powrócić do stanu z piątku, czy też postanowili pozbyć się pewnej grupy traderów (ku uciesze konkurencji) ?
I jeszcze jedno. Od której godziny zaczyna działać czat w mForex ?
( Ciągle jest komunikat: "Our agents are not available at the moment.")
Ponieważ działam na sprzęcie nie obsługującym instrukcji SSE2, korzystałem dotychczas z przenośnej wersji aplikacji, gdzie był MT4 build 509 i jeszcze w piątek wszystko działało poprawnie.
W log jest obecnie zapis :
"LiveUpdate: new version 0.00 build 0 is available"
z dziwnymi numerami, sugerującymi jakiś błąd po stronie mForex.
Wcześniej (jeszcze w piątek) zapis ten wyglądał tak:
"LiveUpdate: new version 4.00 build 670 is available"
i wtedy wszystko działało.
Czy ktoś coś wie w tej sprawie ?
Dobrze by było, aby się wypowiedział ew. przedstawiciel/reprezentant mForex, czy zamierzają powrócić do stanu z piątku, czy też postanowili pozbyć się pewnej grupy traderów (ku uciesze konkurencji) ?
I jeszcze jedno. Od której godziny zaczyna działać czat w mForex ?
( Ciągle jest komunikat: "Our agents are not available at the moment.")