Czy ktoś wie, dlaczego w nowej wersji Meta Tradera 5 (z 13 lutego) zniknął dostęp do volumenu real? Depth of market też się zmienił - teraz wygląda dokładnie tak samo jak w MT4. Wcześniej był podawany sumaryczny volumen przy najbliższych poziomach ceny.
To chyba było zbyt wiele dla brokerów, trzeba to było ukryć przez zwykłymi graczami?
Na razie nie znalazłem żadnych informacji na ten temat na zagranicznych forach.
-- Dodano: pn 16-02-2015, 12:40 --
Widzę jednak, że to sprawka brokera. Można zamknąć temat.
Nowa wersja MT5 - build 1085
Re: Nowa wersja MT5 - build 1085
Wolumen i tak był wyświetlany tylko od danego brokera więc nawet jeśli był to największy detaliczny broker FX na rynku to wolumen ten nie powinien stanowić więcej niż 0,1% całości transakcji na FX... Wg mnie to lepiej dla wszystkich.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
O tym wiem. Bardziej interesowała mnie funkcja depth of market, o której można przeczytać tutaj:raposo pisze:Wolumen i tak był wyświetlany tylko od danego brokera więc nawet jeśli był to największy detaliczny broker FX na rynku to wolumen ten nie powinien stanowić więcej niż 0,1% całości transakcji na FX... Wg mnie to lepiej dla wszystkich.
http://www.metatrader5.com/en/terminal/ ... _of_market
możecie mi powiedzieć czy w MT5 można łączyć pozycje ?? Czy można zamykać część pozycji ????
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!