Nowa wersja MT5 - build 1085

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nowa wersja MT5 - build 1085

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

Czy ktoś wie, dlaczego w nowej wersji Meta Tradera 5 (z 13 lutego) zniknął dostęp do volumenu real? Depth of market też się zmienił - teraz wygląda dokładnie tak samo jak w MT4. Wcześniej był podawany sumaryczny volumen przy najbliższych poziomach ceny.
To chyba było zbyt wiele dla brokerów, trzeba to było ukryć przez zwykłymi graczami?
Na razie nie znalazłem żadnych informacji na ten temat na zagranicznych forach.

-- Dodano: pn 16-02-2015, 12:40 --

Widzę jednak, że to sprawka brokera. Można zamknąć temat.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Nowa wersja MT5 - build 1085

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wolumen i tak był wyświetlany tylko od danego brokera więc nawet jeśli był to największy detaliczny broker FX na rynku to wolumen ten nie powinien stanowić więcej niż 0,1% całości transakcji na FX... Wg mnie to lepiej dla wszystkich.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

raposo pisze:Wolumen i tak był wyświetlany tylko od danego brokera więc nawet jeśli był to największy detaliczny broker FX na rynku to wolumen ten nie powinien stanowić więcej niż 0,1% całości transakcji na FX... Wg mnie to lepiej dla wszystkich.
O tym wiem. Bardziej interesowała mnie funkcja depth of market, o której można przeczytać tutaj:
http://www.metatrader5.com/en/terminal/ ... _of_market

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

możecie mi powiedzieć czy w MT5 można łączyć pozycje ?? Czy można zamykać część pozycji ????
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

ODPOWIEDZ