DayTrading: Piątek 13.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 lut 2015, 00:00

Wzrost
9
36%
Bez zmian
3
12%
Spadek
13
52%

Liczba głosów: 25

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 13.02.2015

Nieprzeczytany post autor: lutek »

tutaj tak naprawde to każdy może oszukiwać i być wielkim inwestorem nikt tego nie wie ale cóż czasami jak to wszystko czytam to jakbym słyszał wypowiedzi analityków żeby grać i przegrać. Każdy kto gra na forexie to szuka jak wygrać i znajduje takie forum te czy inne niestety bez własnego logicznego myslenia nic z tego nie bedzie. Inwestowanie to jak gra w ruletke i jest to ciężki kawałek chleba troche to jet hazard wiele osób jest uzależnionych i ciężko z tego wyjść

Awatar użytkownika
balu_rst
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: balu_rst »

Nowy123 jest skalperem i robi dużo transakcji.. każdą z nich ładnie relacjonuje stąd tyle postów.. good job :)

STOP chamstwu na tym forum! proponuję ostrzeżenie dla Kususa!

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

tak to się zgadza prawdziwy skalp

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Mpapiez pisze:
lutek pisze:ale Nowy podbiera eski i zaraz zamyka na małym zysu albo na dużym nie wiem jakimi srodkami pieniężnymi dysponuję
Widziałeś jego wyciąg z platformy ?:) Skąd wiesz że zamyka na zysku ?
Poza tym gadamy tutaj o procentach, więc nieistotne jest wielkośc jego depo.

Ja w zeszłym miesiącu skosiłem 5 mln USD, też mi uwierzysz ?
kiedy ty i tobie podobni pisali o L ja zbieralem S jak i na Dax z nad 10 00 a pozniej gdzie zjechal DAX i SP500 na 1850 ochlon troche ja juz takim jak ty udawadnalem jak umnie "demo" wyglada nie mam zamiaru tego robic ponownie

jak ci nie pasuje to mnie nie czytaj chlopie co za problem dajesz mnie od ingorow i po sprawie po co ma ci gol ma skakac po co masz sie szarpac nie pasuje nie czytaj nie patrz na wykresy moje = i PO SPRAWIE koles to nie jest trodne
ja mowie przed a nie po fakcie pod grecje tak sie szarpale jeden z drugim jak podbili ze lapalem S tak zlapalem i pisalem ze oddam je z zsykiem i tak zrobilem i tez o tym pisalem wraz z Esami na EUR USD na podbiciu tez o tym pisalem

powtarzam nie pasuje nie czytaj nie ogladaj wykresow moich i po sprawie

rozumie jak bym jeszczeludzi na mine wsadzal i me wykresy i zagrania przynosily same straty a mi sie wydaje ze wielu dzieki moim spostrzeżenia zarobilo i wykresa

czy to na U J ostanio cz ywczeniej na USD CAD jak pisalem o targecie i na cofke do brania S itp itd masz problemneczytaj ni patrz :))) nie jestm ne omylny ale mam swoj sposb na zarabanie i mam czas, mala lyzeczka a stale

to tyl z mojej strony i juz nie ma mzamiaru sie wypowiadac na tego typu tematy i glupie zaczepki

zamiast sobe pomagac dzielic sie spostrzeżeniami i zagarnac kawlek toru od banksterow to sie czepiacie co nie ktorzy wszystkich i wszystkiego a jak macie wyladowywac swoja frustracje na innych za swoje niepowodzenia to mnie d o tego nie mieszajcie !!!!!!!!!!!! to tyle ostan post na ten temat z mojej strony ignor i tyle

Awatar użytkownika
As7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: As7 »

Aktualna analiza D1 sp500 :)

źródło :) taki spamik xD
http://astrader.pl/sp-500-d1-elliott-wave-2/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

No nie jednak tej L nie otworze na edku. Postawiłem na s z małym lewarem x2. Jak wybiją na 1,165 to trudno, przetrzymam swapy dodatnie ;-) a prędzej czy później i tak na dół poleci.
To mniej nerwów kosztuje niż łapanie ostrzy...

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Duze szanse na odbicie EURUSD M5:

https://www.tradingview.com/x/MauLdxHX/

ade25
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ade25 »

No dobra a co teraz z Dax-em ?
11xxx złapał...

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Nowy123 pisze:
1) kiedy ty i tobie podobni pisali o L ja zbieralem S jak i na Dax z nad 10 00 a pozniej gdzie zjechal DAX i SP500 na 1850 ochlon troche ja juz takim jak ty udawadnalem jak umnie "demo" wyglada nie mam zamiaru tego robic ponownie

2) jak ci nie pasuje to mnie nie czytaj chlopie co za problem dajesz mnie od ingorow i po sprawie po co ma ci gol ma skakac po co masz sie szarpac nie pasuje nie czytaj nie patrz na wykresy moje = i PO SPRAWIE koles to nie jest trodne

3) ja mowie przed a nie po fakcie pod grecje tak sie szarpale jeden z drugim jak podbili ze lapalem S tak zlapalem i pisalem ze oddam je z zsykiem i tak zrobilem i tez o tym pisalem wraz z Esami na EUR USD na podbiciu tez o tym pisalem

powtarzam nie pasuje nie czytaj nie ogladaj wykresow moich i po sprawie

rozumie jak bym jeszczeludzi na mine wsadzal i me wykresy i zagrania przynosily same straty a mi sie wydaje ze wielu dzieki moim spostrzeżenia zarobilo i wykresa

czy to na U J ostanio cz ywczeniej na USD CAD jak pisalem o targecie i na cofke do brania S itp itd masz problemneczytaj ni patrz :))) nie jestm ne omylny ale mam swoj sposb na zarabanie i mam czas, mala lyzeczka a stale

to tyl z mojej strony i juz nie ma mzamiaru sie wypowiadac na tego typu tematy i glupie zaczepki

4) zamiast sobe pomagac dzielic sie spostrzeżeniami i zagarnac kawlek toru od banksterow to sie czepiacie co nie ktorzy wszystkich i wszystkiego a jak macie wyladowywac swoja frustracje na innych za swoje niepowodzenia to mnie d o tego nie mieszajcie !!!!!!!!!!!! to tyle ostan post na ten temat z mojej strony ignor i tyle
Co ja ci zrobiłem że tak na mnie wyskoczyłeś ?:D

1) Bzdura - jacy mi podobni ? Piszesz o walorach których ja się nie dotykam więc nie mogłem się wypowiadać.
Ja tylko na eur/usd gram ;).
I nigdy, nigdzie nie napisałem że grasz na demo.

2) Nie ma takiej potrzebym, ja nikogo nie blokuje czy ignoruje.

3) No tak, pisałeś tam akurat przed faktem.
Ale również pisałeś, że to podbitka na plotkach przez grubych do odnowienia eSek :) i nie pieprz bo pisałeś o czapowaniu i nowych dołkach, bo draghi, bo dodruk, bo Grecja, bo nic się nie zmieniło.

4) Ja nie wyładowywuje swoich frustracji, bo nie mam takich powodów, tylko odniosłem się do tego żeby zupełnie początkujący wystrzegali się wchodzenia na pałe po twoich sygnałach. Bo zająć pozycje to jedno, a umieć z niej wyjść to już zupełnie wyższa liga. Ty może to potrafisz sprytnie robić, ale niekoniecznie nowy narybek i pewnie zdajesz sobie sprawę. Przykład ze wczoraj, gdzie ktoś cie pytał co ma zrobić, bo ma eSkę na SP500, a idzie do góry :D

Żeby nie było że ja mam jakieś urojenia, wypowiedź w środę gdy byliśmy na ~1.1280-1.1300 i było podbicie.
Nowy123 pisze:ne wiem co t o za podnecenie podbili 60 50 pispa ijuz krzyz na miska stawiaja rzy drukowaniu eda o jakas Grecje

Grecja nic nie zmieni jedynie da wyzej podberac Shorty :)

kurde rozumiem jak by wystrzelil z kursem z 200 pipsa :) czy wiecej :)
To już wypowiedź z czwartku koło godziny 11:00
Nowy123 pisze:a EDKa niech daja na 1,14 - 114 50 60
Tutaj po wybiciu:
Nowy123 pisze: jak pisalem (!!!!!!) L trzymane na ERU USD
EUR USD 50 FiBO zaliczone :)
Reasumując, jak by się edek nie zakończył, Nowy i tak miał racje.

Przepraszam za ten mały offtop, ale nie lubie pieprzenia pod publiczke.
Z mojej strony już out, a wszyscy nowi gracze niech sami wyciągną wnioski :wink: .

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

na ujku robi sie potencjalne rgr na h4 oraz na audi rgr na h1. jedno z nich to podpucha, chociaz sa to inne timeframy, wiec sam juz nie wiem.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Zablokowany