-- Dodano: śr 11-02-2015, 18:02 --
USD CAD juz w dol z 23 fibo idelnie
Od 1,1268 u mnie na kontraktach.highend pisze:rzeźnika nie pozwalam na S tykaćja jadę znowu z L
![]()
tnie paluchy taSakiemprzez duże "S"
do 184.600 - 800 tam opór. A w ogóle to na weekly sobie narysujcie kanał wzrostowy. Respektuje linie jak ta lala.
-- Dodano: 11 lut 2015, 17:10 --
jest tu kolega Kosandy?
od jakiego miejsca miało być L na edku wg Ciebie? 1.128 ?
Jak to wyznaczałeś?
edek jest przyklejony do R1 DSWS i chodzi po nim jak wiewiórka po gałęzi
nom, tamto S, z palucha na -4 i się w L przesiadłem, które dało +50, ale to co jest bujando na rzeźniku to masakra...highend pisze:rzeźnika nie pozwalam na S tykaćja jadę znowu z L
![]()
tnie paluchy taSakiemprzez duże "S"
do 184.600 - 800 tam opór. A w ogóle to na weekly sobie narysujcie kanał wzrostowy. Respektuje linie jak ta lala.
-- Dodano: 11 lut 2015, 17:10 --
jest tu kolega Kosandy?
od jakiego miejsca miało być L na edku wg Ciebie? 1.128 ?
Jak to wyznaczałeś?
edek jest przyklejony do R1 DSWS i chodzi po nim jak wiewiórka po gałęzi
183.400 usiadł na wsparciu. Jak puści no to mój SL eLkę wywali - ale i tak na zyskupedro pisze: nom, tamto S, z palucha na -4 i się w L przesiadłem, które dało +50, ale to co jest bujando na rzeźniku to masakra...![]()
z L, to bym się już nie rozpędzał, jest co prawda silny trend, ale coś to skorekcą imo... tym, bardziej po tej czapie tuż przed 184 ....
na H1, ładne objęcie się szykuje ; )highend pisze:183.400 usiadł na wsparciu. Jak puści no to mój SL eLkę wywali - ale i tak na zyskupedro pisze: nom, tamto S, z palucha na -4 i się w L przesiadłem, które dało +50, ale to co jest bujando na rzeźniku to masakra...![]()
z L, to bym się już nie rozpędzał, jest co prawda silny trend, ale coś to skorekcą imo... tym, bardziej po tej czapie tuż przed 184 ....
edit: chiba puści. No to nicczekamy gdzie spadnie