chyba w tej chwili to tylko wyjście na mównice Mariana i info że nie bedzie QE mogłoby w 2 tygodnie podniesc edka do 1.20, nie ma innej sily bedacej w stanie tego dokonac IMO Grecja może byc zapalnikiem ale nie na taką skalęSzybki John pisze:Witam wszystkich,
Jestem nowy na forum, ale mam długoletni staż na FX.
Moim zdaniem dzisiaj albo do końca tygodnia możemy mieć wycinkę obecnych longów na EURUSD po czym strasznie mocne odbicie w góre. Docelowo 1.20 w 2-3 tygodnie.
Pretekstem do tego może być dzisiaj oczywiście decyzja i plotki w sprawie GREKEXIT.
DayTrading: Środa 11.02.2015
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 11.02.2015
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czyżbyś sugerował parytet na edku???atlanticos pisze:chyba w tej chwili to tylko wyjście na mównice Mariana i info że nie bedzie QE mogłoby w 2 tygodnie podniesc edka do 1.20, nie ma innej sily bedacej w stanie tego dokonac IMO Grecja może byc zapalnikiem ale nie na taką skalęSzybki John pisze:Witam wszystkich,
Jestem nowy na forum, ale mam długoletni staż na FX.
Moim zdaniem dzisiaj albo do końca tygodnia możemy mieć wycinkę obecnych longów na EURUSD po czym strasznie mocne odbicie w góre. Docelowo 1.20 w 2-3 tygodnie.
Pretekstem do tego może być dzisiaj oczywiście decyzja i plotki w sprawie GREKEXIT.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- atlanticos
- Maniak

pokażesz mi gdzie zasugerowałem parytet? Bo ciężko mi się odniesc do tego pytania... Ja pisze od kilku dni ze nie skończyliśmy korekty IMO, widziałbym wzrosty ale nie do 1.20... ani technika na to zbytnio nie pozwoli w takim czasie ani fundamentyAdam pisze: czyżbyś sugerował parytet na edku???
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ok algosie domknely na SP500 luke po otwrciu
na kangurze może będzie podwójne dno??
nieaktualne poleciał nizej
nieaktualne poleciał nizej
Ostatnio zmieniony 11 lut 2015, 16:00 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy123 pisze:powoli lokomotywa na UJ rusza z misiami
https://www.mql5.com/en/charts/3011973/ ... ski-mbanku
misie są nieco wyżej....
-- Dodano: 11 lut 2015, 15:58 --
a złotko popuściło, bo ten 1230 faktycznie mocny był
teraz leci na 1215 albo niżej... się okaże
co tam panie flaga?
-- Dodano: 11 lut 2015, 16:02 --
apple zdecydowanie L - poziom TP = 129 to będzie równość fal
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- dobryfxplayer
- Maniak

indeks dolara rosnie w najlepsze i jeszcze nie powiedzial ostatniego slowa na dzis...
https://www.mql5.com/en/charts/3012031/ ... ski-mbanku
powinien zrobic zakres trojkata jeszcze dzis. tak wiec ujki i audice kontynuuja trend!
https://www.mql5.com/en/charts/3012031/ ... ski-mbanku
powinien zrobic zakres trojkata jeszcze dzis. tak wiec ujki i audice kontynuuja trend!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
szukamy S na U znowu na cofke
pod SP500
KABEL w gore pod jutro retest zrobili piekny albo juz widza ze jutro bedzie klapa
i S w grze 
KABEL w gore pod jutro retest zrobili piekny albo juz widza ze jutro bedzie klapa
- nowy joker
- Pasjonat

Uważaj z tym S bo jak się Putin rzekomo dogada to będzie ładna swieca na indexach przynajmniej na chwileNowy123 pisze:szukamy S na U znowu na cofkepod SP500
KABEL w gore pod jutro retest zrobili piekny albo juz widza ze jutro bedzie klapai S w grze
A na jej szczycie tłuste snowy joker pisze:Uważaj z tym S bo jak się Putin rzekomo dogada to będzie ładna swieca na indexach przynajmniej na chwileNowy123 pisze:szukamy S na U znowu na cofkepod SP500
KABEL w gore pod jutro retest zrobili piekny albo juz widza ze jutro bedzie klapai S w grze
The only way is up