No niektórym wystarczy tyle do szczytowania - ale większość (chyba) musi najpierw zaliczyć "czarną dziurę". A tak serio to przecież takie "cycki" to klasyczny podwójny szczyt jest...Rafcyk pisze:A mi sie kojarzy ze jak widzimy ta formacje to będzie szczytowaniemelpomena pisze:PRZEPRASZAM WRAŻLIWYCH: Mój znajomy trader, odwołując się do życiowego doświadczenia mówi, że jeśli pojawią się cycki, to lecimy w czarną dziurę.mac pisze:moglbys mi wyjasnic co ona oznacza
A tak serio - to był tylko żart, a nie żaden prognostyk odnośnie edka.
![]()
DayTrading: Piątek 06.02.2015
Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015
O tym samym pomyślałam!!!dsokol pisze:No niektórym wystarczy tyle do szczytowania - ale większość (chyba) musi najpierw zaliczyć "czarną dziurę".

I to w jak piękne kształty ubrany.dsokol pisze:A tak serio to przecież takie "cycki" to klasyczny podwójny szczyt jest...

Odnośnie edka-myślałam, że zostanie jednak wczoraj odrobinę podbity, co świadczyłoby o zamykaniu popołudniowych esek przed weekendem. Skoro ed skleił się ze wsparciem w okolicach 1.1313, to może to faktycznie nie jest jego ostatnie słowo w ruchu w dół?
W kontekście wczorajszych danych chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz . Wszystkie główne waluty straciły do dolara dość znacznie ale aud praktycznie nic ( 0,02 % tylko ) co daje sporo do myślenia . Chociaż na parze z audusd może nie być szaleństw w górę to widzę na parach euraud lub gbpaud fajnych wejść z możliwością ruchów po kilkaset pipsów
ale w ktora strone widzisz te ruchy?rexex pisze:W kontekście wczorajszych danych chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz . Wszystkie główne waluty straciły do dolara dość znacznie ale aud praktycznie nic ( 0,02 % tylko ) co daje sporo do myślenia . Chociaż na parze z audusd może nie być szaleństw w górę to widzę na parach euraud lub gbpaud fajnych wejść z możliwością ruchów po kilkaset pipsów

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Skoro mocny aud to oczywiście spadek na tych parach , chociaż zaraz pewnie Kusus mnie tu zlinczujeDavidFx pisze:ale w ktora strone widzisz te ruchy?rexex pisze:W kontekście wczorajszych danych chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz . Wszystkie główne waluty straciły do dolara dość znacznie ale aud praktycznie nic ( 0,02 % tylko ) co daje sporo do myślenia . Chociaż na parze z audusd może nie być szaleństw w górę to widzę na parach euraud lub gbpaud fajnych wejść z możliwością ruchów po kilkaset pipsów
dla szukających dołka na edku
-- Dodano: sob 07-02-2015, 13:03 --
-- Dodano: sob 07-02-2015, 13:03 --
http://www.japantimes.co.jp/news/2015/0 ... NXwmfnF91YIn rosy sign, U.S. economy creates 1 million jobs in three months
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
Rafcyk pisze:na razie wzielem kawę w okolicach 160 na L ...............
.......Rzeźnik był brany ... juz dawno
ja tam kawę 5-7 razy dziennie biorę ale w kubku

taki mały joke

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Dlatego pewnie gramy inaczej ,Wy technicznie a ja intuicyjniemelpomena pisze:O tym samym pomyślałam!!!dsokol pisze:No niektórym wystarczy tyle do szczytowania - ale większość (chyba) musi najpierw zaliczyć "czarną dziurę".![]()
Pozatym myślałem o szczytowaniu "wykresu" a nie moim ,bo "wykres" w takim układzie ważniejszy

I tak zboki jesteście

PS: do admina żebym bana nie dostał - zboki to potoczne określenie osób stojących z boku i przyglądających sie prawidłowym technikom gry dla zaawansowanych

Rafcyk - pisales o pszenicy na S. Kisisz czy SL ?
Atlanticos - 7 kubkow kawy na dzien?
uwazaj na serducho
Atlanticos - 7 kubkow kawy na dzien?

uwazaj na serducho

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Podziękowania dla atlanticosa i nulki.