no Panie raposo kolejna piekna wypowiedz ktora dzsiaj uslyszalem na tym forum , az mi wstyd , ze tak malo wiem

Strzałka w lewo/prawo?bfx pisze:Wiec ktoś może przy użyciu jakich przycisków klawiatury przesuwa się wykres o jeden słupek? Z góry dzięki.
raposo pisze:Strzałka w lewo/prawo?bfx pisze:Wiec ktoś może przy użyciu jakich przycisków klawiatury przesuwa się wykres o jeden słupek? Z góry dzięki.
Albo F11 tylko wtedy przesuwa się jedynie w prawo
Brak ograniczeń w odległości zleceń oczekujących będziesz miał u wszystkich ECNów i STP. Tak samo warunki spread + prowizja. Pytanie czy warto teraz kierować się tylko tym żeby było tylko jak najtaniej itd., bo może też pomyśleć o bezpieczeństwie środków...mac pisze: mam pytanie moze mi ktos polecic brokere ze zmiennym spredem oraz prowizja (co jak fx salt) zalezy mi na najmniejszym depozycie oraz minimalnych ograniczen co do otwarcia zlecen od ceny rynkowej, glownie o scalping chodzi
Heh, "problem" polega na tym, że na platformie MT4 nie masz opcji binarnychTai pisze:Witam.
Jestem jeszcze laikiem jeśli chodzi o opcje binarne w związku z czym mam dwa pytania, obecnie
testuję platformę MT4 w wersji demo i widzę że po kupnie bądź sprzedaży opcji mogę zakończyć ją w dowolnym momencie.
Czy po wpłaceniu depozytu również będę mógł zakończyć ją np. 5 sek po kupnie bądź przykładowo 7 min i 24 sek od momentu kupna?
Trochę zastanawia mnie też taki fakt, ponieważ zaznaczyłem 1minuta (M1) licząc że opcja sama się po tym czasie zakończy jednak tak się nie stało. Czy możecie mi podpowiedzieć dlaczego?
Szukałem odpowiedzi na moje pytania i nigdzie nie znalazłem być może niedostatecznie szukałem jeśli tak to przepraszam ale jestem trochę ograniczony czasowo żeby przeglądać wszystkie odpowiedzi na forum.
Z góry dziękuję jeśli ktoś okaże się mi pomocny.
Pozdrawiam