DayTrading: Piątek 06.02.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015
Wariactwo pakować teraz L w indeksy
- ZielonaMgielka
- Maniak
Oj tam Oj tam,nowy joker pisze:Wariactwo pakować teraz L w indeksy
Tak tutaj pisza od kilku lat juz

"ZielonaMgielka"
Już przerabiałem wolumen tickowy w roku 2013 - skończyło się wyczyszczeniem rachunku... i to kilka razy
Od grudnia 2013 używam wolumenu rzeczywistego - działa. I jeżeli coś działa to nie będę kombinował. Po prostu skutecznie używam
Dzisiaj np 107 pipsów na 2 kontraktach 6EH5
- taką mam normę na dwa tygodnie. A wczoraj zamknąłem już luty. 

Już przerabiałem wolumen tickowy w roku 2013 - skończyło się wyczyszczeniem rachunku... i to kilka razy
Od grudnia 2013 używam wolumenu rzeczywistego - działa. I jeżeli coś działa to nie będę kombinował. Po prostu skutecznie używam

Dzisiaj np 107 pipsów na 2 kontraktach 6EH5

"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
179,61 AliorLeonardo pisze:Witam,
jakie mieliście minimum ceny na GBPJPY o 14:29?
Mi pozamykało zlecenia po 178.994w mForex interesowały by mnie ceny u innych broków
Pozdrawiam,
Leo
Dzis kabelek był moim królem

Ropa cały czas S i dzis zabawa od 58,5 do 57,5 kilka razy

Czekam na niższe poziomy bo mam od 52,4 haaahaaahaaa
- ZielonaMgielka
- Maniak
gratzy!kosandy pisze:"ZielonaMgielka"
Dzisiaj np 107 pipsów na 2 kontraktach 6EH5- taką mam normę na dwa tygodnie. A wczoraj zamknąłem już luty.

Dlaczego majac kilkadziesiat rynkow scentralizowanych z mniejsza prowizja i atrakcyjnym spreadem wybrales wlasnie EU ?
Daytrading na BUND , FTSE , DAX jest imo nie do pobicia. Praktycznie gra bez spreadu i wglad w rzeczywisty zeszyt zlecen.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 20:21 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest w ogóle taki wskaźnik do MT4 z wolumenem rzeczywistym? Czy wszystko to tikowe? Może ktoś coś polecić?kosandy pisze:"ZielonaMgielka"
Dzisiaj np 107 pipsów na 2 kontraktach 6EH5- taką mam normę na dwa tygodnie. A wczoraj zamknąłem już luty.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jest. Jesli wpiszesz orderflow indicator w googlu to znajdziesz wzkaznik z agregowanym wolumenem z interbanku.oka pisze:Jest w ogóle taki wskaźnik do MT4 z wolumenem rzeczywistym? Czy wszystko to tikowe? Może ktoś coś polecić?kosandy pisze:"ZielonaMgielka"
Problem w tym ze MT4 jest dosyc prosta platforma i tego typu wskazniki nie bardzo sie tam sprawdzaja a w dodatku nie sposob sprawdzic na ile te dane sa wiarygodne.
http://orderflowfx.com/
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 20:24 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja dzis S na pszenicy haaahaaahaaa ,konto małe otworzyłem w markets.com i zdaje sie na doradcę buachchchaaa ,kilka dni temu poszła kawa na L a teraz pszenica na S ,na razie 10% konta do przodu ale ja sie na surowcach nie znam wcale - doradca ponoć tak - ciekawe co z tego będzie, chłop codziennie dzwoni i mi zdaje relacjehighend pisze:Pszenica nadal dobra na L. Dziś była druga okazja podebrac. Bawełna to samo. Trzymam L na pszenicy.
A indeksy puszczają. Interesujące.
Mogłem L do dzisiaj potrzymac.

Cały czas się uczę. Najpierw edek, kangur, kabel i złoto. Potem popracuję nad indeksami 
Ja polecam platformę InfinityAT z USA - mają wolumen rzeczywisty.
A w Polsce Noble podczepia do MT4 wolumen z kontraktów. Nie wiem jak to zrobili, ale podobno też działa.

Ja polecam platformę InfinityAT z USA - mają wolumen rzeczywisty.
A w Polsce Noble podczepia do MT4 wolumen z kontraktów. Nie wiem jak to zrobili, ale podobno też działa.
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
Lepiej graj na czym się znasz . Zaden doradca ci nie pomożeRafcyk pisze:A ja dzis S na pszenicy haaahaaahaaa ,konto małe otworzyłem w markets.com i zdaje sie na doradcę buachchchaaa ,kilka dni temu poszła kawa na L a teraz pszenica na S ,na razie 10% konta do przodu ale ja sie na surowcach nie znam wcale - doradca ponoć tak - ciekawe co z tego będzie, chłop codziennie dzwoni i mi zdaje relacjehighend pisze:Pszenica nadal dobra na L. Dziś była druga okazja podebrac. Bawełna to samo. Trzymam L na pszenicy.
A indeksy puszczają. Interesujące.
Mogłem L do dzisiaj potrzymac.