DayTrading: Piątek 06.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 lut 2015, 00:00

Wzrost
10
33%
Bez zmian
5
17%
Spadek
15
50%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

rexex pisze:
Kusus pisze:Kangur juz po L stronie mocy. Wyszedlem wczoraj z S jakie mialem na kangurze i aktualnie tylko obserwacja. Nfp pewnie gorsze i pojedziemy up do tego widac ze chca isc wyzej. Kazdy spadek i od razu negacja. Pelno mlotkow na wszystkich interwalach.
To już nie są głupcami ci co grają k ?
Nie bardzo rozumiem. Dopiero wczoraj sytuacja ŚREDNIOTERMINOWA się odwróciła a ja pisałem o tym w poniedziałek.

Masz problemy z liczeniem dni tygodnia czy może zapomniałeś o tym jaki to dział?

Od tamtej pory kierunek zmieniał się już 17 razy a ten dział to DT z opcjami krótkoterminowymi.

Edit: Ale co do dalszych prognoz to osobiście się wstrzymuję. Dzisiaj Nfp i nie wie nikt jaki będzie konsensus. Równie dobrze możemy się zwalić na ryj.

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

Kusus pisze:
rexex pisze:
Kusus pisze:Kangur juz po L stronie mocy. Wyszedlem wczoraj z S jakie mialem na kangurze i aktualnie tylko obserwacja. Nfp pewnie gorsze i pojedziemy up do tego widac ze chca isc wyzej. Kazdy spadek i od razu negacja. Pelno mlotkow na wszystkich interwalach.
To już nie są głupcami ci co grają k ?
Nie bardzo rozumiem. Dopiero wczoraj sytuacja się odwróciła a ja pisałem o tym w poniedziałek.

Masz problemy z liczeniem dni tygodnia czy może zapomniałeś o tym jaki to dział?

Od tamtej pory kierunek zmieniał się już 17 razy a ten dział to DT z opcjami krótkoterminowymi.
Skoro sytuacja zmieniła się 17 razy tym bardziej nazywanie kogoś głupim jest nie na miejscu i brak ci odwagi żeby się przyznać do błedu albo przeprosić

Awatar użytkownika
kosandy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kosandy »

nulka pisze:Ważne jest w dłuższej perspektywie, czy ta ropa będzie opłacalna, bo jak nie, to się zwija biznes.
Dokładnie - przedsiębiorstwo bankrutuje.
Gwarantuję Ci, że państwa OPEC naprawdę, realnie sprzedają teraz FIZYCZNĄ baryłkę ropy po 52,40$ !!!
Więc przestań grać w "Monopoly" i uwierz mi, że to co widzisz na wykresach to jest REALNY rynek! Dokładnie tak jak Targ Warzywno-Owocowy w Twoim mieście. :)
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Awatar użytkownika
dsokol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dsokol »

nulka pisze:Ile razy korzystałeś z jakiej okazji? Chyba miał byś już kilka ton miedzi w ogródku i sprzedawał ropę beczkami wśród sąsiadów. Poza tym nie każdy kontrakt, którym handlujemy, uprawnia do odbioru rzeczywistego surowca.
widzisz, ja nie handluję ropą - ale są firmy które to robią i o nich piszę - poczytaj o rynku kakao i Anthony'm Ward'zie - to zrozumiesz analogię. Fakt - to co kupujesz w swoim MT4 nie uprawnia cię do fizycznej dostawy - ale swoim MT4 nie możesz wywołać żadnego ruchu ceny - ale cena którą widzisz na wykresie pochodzi od ruchów cen kontraktów notowanych na giełdach, które możesz zrealizować, to że większość jest rolowanych, nie oznacza, że nie możesz zażądać fizycznej dostawy.

nulka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nulka »

Nie, kosandy, to w czym my uczestniczymy na forexie, to nie jest realny rynek. Doucz się. Koniec rozmowy.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Kusus pisze:Nfp pewnie gorsze i pojedziemy up do tego widac ze chca isc wyzej. Kazdy spadek i od razu negacja. Pelno mlotkow na wszystkich interwalach.
Mam jakieś dziwne przeczucie że NFP dziś aż takiego wpływu nie będzie miało na ruchy cen... Generalnie Kangur jak piszesz raczej juz po L stronie ale edek już niekoniecznie bo ciąży na nim presja Grecji i dodruku a jak przejdzie 1.15 to zasięg dużego trojkata i górna banda flagi do ktorej wrocil to cel powyżej 1.17... cieżko sobie taki ruch na nim wyobrazic... kabel tez zrobil najwieksza swiece tygodniowa wzrostowa od 1.70 wiec prosi sie o cien od gory na niej... ale zobaczymy... najlepiej poczekac az cena po odczycie ruszy
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 11:54 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
kosandy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kosandy »

nulka pisze:Nie, kosandy, to w czym my uczestniczymy na forexie, to nie jest realny rynek. Doucz się. Koniec rozmowy.
Ty masz rację...
a ja mam realne pieniądze! :)
EOT
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho

nulka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nulka »

I to masz duże, potwornie duże pieniądze, o jakie duże, jak ta miedź zajmują już pół ogródka. Kosandy, idź na spacer i przemyśl swój kompleks. :)
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 11:56 przez nulka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

kosandy pisze:
nulka pisze:Nie, kosandy, to w czym my uczestniczymy na forexie, to nie jest realny rynek. Doucz się. Koniec rozmowy.
Ty masz rację...
a ja mam realne pieniądze! :)
EOT
dopóki są u brokera to nie są realne ;) tak apropo ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany