DayTrading: Piątek 06.02.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 lut 2015, 00:00

Wzrost
10
33%
Bez zmian
5
17%
Spadek
15
50%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
dsokol
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 06.02.2015

Nieprzeczytany post autor: dsokol »

highend pisze:
kosandy pisze:
nulka pisze:Nie, kosandy, to w czym my uczestniczymy na forexie, to nie jest realny rynek. Doucz się. Koniec rozmowy.
Ty masz rację...
a ja mam realne pieniądze! :)
EOT
dopóki są u brokera to nie są realne ;) tak apropo ;)

też do tego tak podchodzę :564:

Awatar użytkownika
kosandy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kosandy »

nulka pisze:I to masz duże, potwornie duże pieniądze, o jakie duże, jak ta miedź zajmują już pół ogródka. Kosandy, idź na spacer i przemyśl swój kompleks.
Ale... ja nie mam kompleksów... :shock:
A powinienem mieć?? :oops:
Widocznie żyję w jakimś matrixie utrzymując siebie i rodzinę od kilku miesięcy z obrotu kontraktami??!! :shock:

highend - póki co broker jak najbardziej wypłacalny :wink: :D
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Kusus pisze:Kangur juz po L stronie mocy. Wyszedlem wczoraj z S jakie mialem na kangurze i aktualnie tylko obserwacja. Nfp pewnie gorsze i pojedziemy up do tego widac ze chca isc wyzej. Kazdy spadek i od razu negacja. Pelno mlotkow na wszystkich interwalach.
Ja już mam tylko 2 s z założeniem, że co 100 pipsów w góre dobieram kolejną. 0,75 osiągniemy w tym roku bez problemu nawet jeśli w międzyczasie otrzemy się o 0,8. Silny opór się utworzył przy 0,785 i już 4 razy go nie przebili.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 12:14 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dsokol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dsokol »

wiecie co, po wielu godzinach analizy wykresów odkryłem pewną prawidłowość - one wszystkie idą W PRAWO!

nulka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nulka »

kosandy pisze:
nulka pisze:I to masz duże, potwornie duże pieniądze, o jakie duże, jak ta miedź zajmują już pół ogródka. Kosandy, idź na spacer i przemyśl swój kompleks.
Widocznie żyję w jakimś matrixie utrzymując siebie i rodzinę od kilku miesięcy z obrotu kontraktami??!! :shock:

Kosandy, tobie trzeba, jak widzę, łopatologicznie: chwalenie się jest znaczące. Co oznacza - poczytaj, warto, żebyś się czegoś na ten temat dowiedział.
Twojej żonie i dzieciom życzę jak najlepiej i obyś dalej z powodzeniem zarabiał na rodzinę na forexie. Życzę Ci tego naprawdę z serca. Jednak trochę pokory by Ci się przydało: kilka miesięcy to nie jest długi okres. Dziesięć lat i więcej - to ok, a i tak potrzeba pokory wobec giełdy.

CR04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CR04 »

dsokol pisze:wiecie co, po wielu godzinach analizy wykresów odkryłem pewną prawidłowość - one wszystkie idą W PRAWO!
też to zauważyłem :D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

http://biznes.onet.pl/podatki/wiadomosc ... atku/hedgr niewiem kto głosuje na to towarzystwo ,gnebia jak tylko moga zrobili z narodu niewolników i bankomaty a w wyborach faworyci ,prezydent zrobił im prace do smierci ale najlepszy tez faworyt juz chyba poza rosja glupszego narodu nie ma

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

dsokol pisze:wiecie co, po wielu godzinach analizy wykresów odkryłem pewną prawidłowość - one wszystkie idą W PRAWO!
Pamiętam jak w mojej ulubionej telewizji na trzy litery analityk komentował zachowanie rynku po publikacji danych o bezrobociu w USA. To było kilka tygodni przed świętami i dane były dobre. Dolar zareagował umocnieniem i analityk stał przed wykresem i dorobił teorię, że mniejsze bezrobocie to silniejsza gospodarka, popyt wewnętrzny itp. W trakcie tej "analizy" dolar zaczął lecieć na pysk i ów analityk patrzył na to i z pewnym tonem powiedział, że po chwili zastanowienia inwestorze doszli do wniosku, że jednak niższe bezrobocie to rosnące koszty pracy i dlatego dolar spada ;-) Gdyby ten wykres zaczął mu zajączka wielkanocnego rysować to by z pełną powagą powiedział, że to dlatego, że inwestorzy są już w świątecznych nastrojach :lol:
Ostatnio zmieniony 06 lut 2015, 12:23 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

MR. D pisze:
Kusus pisze:Kangur juz po L stronie mocy. Wyszedlem wczoraj z S jakie mialem na kangurze i aktualnie tylko obserwacja. Nfp pewnie gorsze i pojedziemy up do tego widac ze chca isc wyzej. Kazdy spadek i od razu negacja. Pelno mlotkow na wszystkich interwalach.
Ja już mam tylko 2 s z założeniem, że co 100 pipsów w góre dobieram kolejną. 0,75 osiągniemy w tym roku bez problemu nawet jeśli w międzyczasie otrzemy się o 0,8. Silny opór się utworzył przy 0,785 i już 4 razy go nie przebili.
mr.d to myslimy podobnie i gram dokladnie tak jak ty!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

bsony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bsony »

nulka pisze:
kosandy pisze:

Kosandy, tobie trzeba, jak widzę, łopatologicznie: chwalenie się jest znaczące. Co oznacza - poczytaj, warto, żebyś się czegoś na ten temat dowiedział.
Twojej żonie i dzieciom życzę jak najlepiej i obyś dalej z powodzeniem zarabiał na rodzinę na forexie. Życzę Ci tego naprawdę z serca. Jednak trochę pokory by Ci się przydało: kilka miesięcy to nie jest długi okres. Dziesięć lat i więcej - to ok, a i tak potrzeba pokory wobec giełdy.
Pytanie dla rozluźnienia atmosfery w związku z ostatnim zdaniem. Do wszystkich na forum.
Panie i Panowie pochwalcie się jaki macie staż na rynkach finansowych - tak z ciekawości.

Zablokowany