Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie spready na usdpln w nocy są zabójczeTomasz196407 pisze:..no własnie jak tu grać taką parą jak ma takie ograniczone ruchy, chodzi mi ze nie ma ruchu w nocy i czesto nie ma handlu na niej?highend pisze:a ma ktoś jakiś pomysł na EUR/PLN ? Bo świeca weekly wygląda jak odwrócony młot, a ktoś tam pisał,że euro powinno kosztować 3.90 PLN.... i jestem na S
a moze usdpln
DayTrading: Piątek 30.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 30.01.2015
-
- Fanatyk
wiec po co grac na czyms takim, nie ma eda i nnych setupówwoyteeeek pisze:Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie spready na usdpln w nocy są zabójczeTomasz196407 pisze:..no własnie jak tu grać taką parą jak ma takie ograniczone ruchy, chodzi mi ze nie ma ruchu w nocy i czesto nie ma handlu na niej?highend pisze:a ma ktoś jakiś pomysł na EUR/PLN ? Bo świeca weekly wygląda jak odwrócony młot, a ktoś tam pisał,że euro powinno kosztować 3.90 PLN.... i jestem na S
a moze usdpln
Co za bzdura.... Juz pomijam fakt tego ze widac po tym poscie ze nie jestes i nie siedzisz raczej w temacie AUD i nie masz o nim pojecia... Ale najbardziej smieszne w twoim poscie jest to ze zaprzeczyles sam sobierexex pisze:Co do auda to widać czarne chmury cały czas , ale moim zdaniem potencjał do spadków pomału się wyczerpuje . Owszem cały czas mówi się o spowolnieniu Chin , niskich cenach rudy żelaza i zbyt wysokim kursie ale myślę że dołek osiągniemy w ciągu tygodnia ,dwóch . Potem spodziewałbym się sporego odreagowania bo mam wrażenie że te wszystkie podwyżki stóp w USA to będzie wielki niewypał a zdrowe gospodarki zaczną zyskiwać . Poziom 0,7600 - 7650 - tam widzę miejsce od zwrotu . Wiadomo że RBA będzie straszyć ale chyba nie obniżą stóp bo nawet przy obecnych cenach rudy rentowność nie jest zła , a boją się cały czas rynku nieruchomościNowy123 pisze:
02:00 CNY Wskaźnik PMI Manufacturing Chin (Jan) 49,8 50,2 50,1
02:00 CNY Indeks Non-Manufacturing PMI (w sektorze pozaprzemysłowym) w Chinach (Jan) 53,7 54,1 ''==
da nz Astralii sobe mozna wsadzicCHiny wazne a tutaj wiec chyba lka w dol sie szykuje na AUD

Aud nawet jakby spadl do 0.6 to tam juz nikogo to nie zdziwi

myślenie życzeniowe ale ok proszę o analizę i gdzie to zaprzeczenieKusus pisze:rexex pisze:Co do auda to widać czarne chmury cały czas , ale moim zdaniem potencjał do spadków pomału się wyczerpuje . Owszem cały czas mówi się o spowolnieniu Chin , niskich cenach rudy żelaza i zbyt wysokim kursie ale myślę że dołek osiągniemy w ciągu tygodnia ,dwóch . Potem spodziewałbym się sporego odreagowania bo mam wrażenie że te wszystkie podwyżki stóp w USA to będzie wielki niewypał a zdrowe gospodarki zaczną zyskiwać . Poziom 0,7600 - 7650 - tam widzę miejsce od zwrotu . Wiadomo że RBA będzie straszyć ale chyba nie obniżą stóp bo nawet przy obecnych cenach rudy rentowność nie jest zła , a boją się cały czas rynku nieruchomościNowy123 pisze:
02:00 CNY Wskaźnik PMI Manufacturing Chin (Jan) 49,8 50,2 50,1
02:00 CNY Indeks Non-Manufacturing PMI (w sektorze pozaprzemysłowym) w Chinach (Jan) 53,7 54,1 ''==
da nz Astralii sobe mozna wsadzicCHiny wazne a tutaj wiec chyba lka w dol sie szykuje na AUD
Co za bzdura.... Juz pomijam fakt tego ze widac po tym poscie ze nie jestes i nie siedzisz raczej w temacie AUD i nie masz o nim pojecia... Ale najbardziej smieszne w twoim poscie jest to ze zaprzeczyles sam sobie.
Aud nawet jakby spadl do 0.6 to tam juz nikogo to nie zdziwi
Weekend a oni juz sie napastuja 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no wiesz później nie będzie czasu ...highend pisze:Weekend a oni juz sie napastuja
poza tym ja chyba nikogo nie napastuję ..
A jeśli gość ma rację to jeszcze powinien mi podziękować bo dostanie przelew z mojego konta więc naprawdę nie wiem w czym ma problem
Drugi oddech FRANKA ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
W tym tygodniu RPP ma posiedzenie, jak zetną stopy to się nie spodziewałbym zjazdu. Generalnie ja bym się liczył z tym, że ta para ma następujący zasięg: 4,10-4,30, a wszelkie wybicia poza niego podyktowane są ekonomicznymi okolicznościami. Tego nikt otwarcie nie mówi, ale moim zdaniem NBP akurat dba o względną stabilność złotówki do euro.highend pisze:a ma ktoś jakiś pomysł na EUR/PLN ? Bo świeca weekly wygląda jak odwrócony młot, a ktoś tam pisał,że euro powinno kosztować 3.90 PLN.... i jestem na S
No i zbyt mocne umocnienie w stosunku do euro uderzy w polskie eksport.
Moja analiza edka z piątku rano nadal w grze być może... 
Czyli poziom 0,618 zniesienia fali A i projekcja fali a do c na 0,875 - klaster. Zobaczymy co zrobi rynek - jak zwykle

Czyli poziom 0,618 zniesienia fali A i projekcja fali a do c na 0,875 - klaster. Zobaczymy co zrobi rynek - jak zwykle

"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
EURPLN W1 - powoli będą uklepywać dołek i nie pozostaje nic innego jak czekać na sygnał odwrócenia trendu