DayTrading: Czwartek 29.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 sty 2015, 00:00

Wzrost
13
45%
Bez zmian
6
21%
Spadek
10
34%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 29.01.2015

Nieprzeczytany post autor: highend »

lutek pisze:kusus bedziesz odpoczywac w lutym na wakacjach a highend juz bogaty od pary chf/pln to się nazywa inwestowanie
Kurde, tak się dziwnie złożyło że ja też jadę w lutym (walentynki) na wakacje :mrgreen: :564:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

lutek pisze:kusus bedziesz odpoczywac w lutym na wakacjach a highend juz bogaty od pary chf/pln to się nazywa inwestowanie
Nie jest tak dobrze jak bym chciał... wpadło prawie 1000 pips co prawda z tej drabinki ale do wakacji jeszcze daleka droga ;]

A ta linia co ja Highend rysujesz na Kangurze to jest jakiś żart - prawda? :)

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

jeszcze 34 do wykoszenia! to już tylko mogę liczyć na błędy innych.. zaspałem jeden dzień i już jest to nie do odrobienia chyba jutro po jaja w L na wig20
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Kusus pisze: A ta linia co ja Highend rysujesz na Kangurze to jest jakiś żart - prawda? :)
skoro już pytasz kilka razy to odpowiem:

- nie zwracam uwagi na linie trendu (czy też kanały).

- linia narysowana dołkami od 2001 do 2008 i wylatująca na poziomie 0.7000 kangura może być linią trendu i nie wiem dlaczego masz z tym problem. Dla mnie ta linia ma znaczenie wyłącznie dekoracyjne.

U siebie bazuję raczej na kreskach poziomych (najczesciej fibo) - ktore bardzo ładnie pokazują mi wsparcia i opory.

Linie trendu fajnie sie rysuje po fakcie. Przed faktem to jest dla mnie nic nie znaczące. Bo linia może być przebita w każdym momencie, a wielu już było takich co twierdzili, że "cena nie ma prawa przejść przez tą linię".

Jeśli więc naśmiewasz się z jakiejś mojej kreski, której nawet nie widziałeś (bo nie wklejałem) to spójrz na swój piramido-wykres kangura co wrzuciłeś, gdzie masz porysowane kreski idące do góry, które jak mniemam miały być kanałem wzrostowym (od 0.81xxx) - sugeruję więc posprzątanie własnego podwórka nim zaczniesz naśmiewać się z innych.

Ponadto jakby się okazało, że cena za 1-2 miesiące dojdzie do 0.7000 na kangurze to chyba będziesz zadowolony mając piramidę na sell?

dragon79
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dragon79 »

highend pisze:
dragon79 pisze: bijesz rekordy głupoty, nic dodać nic ująć, masz prawo rysować w SWOIM MT4 tylko poprawne linie trendu. Koniec kropka.
uważaj żebym w twoim nie narysował, poza tym za taki post należy się chyba ostrzYżenie :)
no to patrz, bo zebrałem sporo Twojej głupoty z forum ostatnie sprzedaż kupna czy rysowanie linii trendu, wyślę wszystko jutro do admina i napisze parę słów bo ewidentnie wprowadzasz w błąd a nowicjusze również czytają forum a Ty powinieneś błyszczeć wiedzą fachową a nie upierać się co ty możesz na swoim mt4 rysować. Pamiętaj że liczba Twoich postów powinna świadczyć o doświadczeniu Panie Majster.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

dragon79 pisze: no to patrz, bo zebrałem sporo Twojej głupoty z forum ostatnie sprzedaż kupna czy rysowanie linii trendu, wyślę wszystko jutro do admina i napisze parę słów bo ewidentnie wprowadzasz w błąd a nowicjusze również czytają forum a Ty powinieneś błyszczeć wiedzą fachową a nie upierać się co ty możesz na swoim mt4 rysować. Pamiętaj że liczba Twoich postów powinna świadczyć o doświadczeniu Panie Majster.
wal śmiało :)

szczególnie "sprzedaż kupna" :d :d :d
nie wiem czy wiesz, ale ja pisałem o "kupnie sprzedaży" - czyli otwieraniu pozycji "sprzedaj", która inkasuje trochę twojego depo, czyli defakto kupujesz "sprzedaż". Jak nie wierzysz to sprawdź w swoim mt4 :d :d :d

O liniach trendu masz wyżej w poście. I powtórzę: mogę rysować w swoim MT4 co mi się żywnie podoba :509:

Nie no nie mogę: "sprzedaż kupna" ;) rotfl :d :564:

zaczynam rozumieć dlaczego Dadas sobie stąd poszedł....

dragon79
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dragon79 »

highend pisze:
dragon79 pisze: no to patrz, bo zebrałem sporo Twojej głupoty z forum ostatnie sprzedaż kupna czy rysowanie linii trendu, wyślę wszystko jutro do admina i napisze parę słów bo ewidentnie wprowadzasz w błąd a nowicjusze również czytają forum a Ty powinieneś błyszczeć wiedzą fachową a nie upierać się co ty możesz na swoim mt4 rysować. Pamiętaj że liczba Twoich postów powinna świadczyć o doświadczeniu Panie Majster.
wal śmiało :)

szczególnie "sprzedaż kupna" :d :d :d
nie wiem czy wiesz, ale ja pisałem o "kupnie sprzedaży" - czyli otwieraniu pozycji "sprzedaj", która inkasuje trochę twojego depo, czyli defakto kupujesz "sprzedaż". Jak nie wierzysz to sprawdź w swoim mt4 :d :d :d

O liniach trendu masz wyżej w poście. I powtórzę: mogę rysować w swoim MT4 co mi się żywnie podoba :509:

Nie no nie mogę: "sprzedaż kupna" ;) rotfl :d :564:

zaczynam rozumieć dlaczego Dadas sobie stąd poszedł....
sprzedaż kupna - Ty się nie śmiej bo napisałem zgodnie z Twoim tokiem rozumowania czyli twoim językiem forex którym się posługujesz :564: więc praktycznie śmiejesz się z samego siebie ale jaja ja nie mogę :lol: :lol:

I teraz już wiesz dlaczego Dadas sobie poszedł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czekam na franka po 3, 50

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

dragon79 pisze: sprzedaż kupna - Ty się nie śmiej bo napisałem zgodnie z Twoim tokiem rozumowania czyli twoim językiem forex którym się posługujesz :564: więc praktycznie śmiejesz się z samego siebie ale jaja ja nie mogę :lol: :lol:

I teraz już wiesz dlaczego Dadas sobie poszedł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czekam na franka po 3, 50
Nie kolego, śmieję się dokładnie z Ciebie - ale już EOT. A na franka po 3.50 sobie czekaj, ja nie bronię :lol:

Co złego jest w takim kanale na monthly kangura - panie Kusus?:
https://www.mql5.com/en/charts/2953004/ ... ski-mbanku
? :)
ładnie wygląda przecież. A sugerować się nią nie sugeruje. Jest bo jest.

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniutek »

japierd..e ludzie... dragon skończ bo chyba jako nowicjuszowi ci sporo siana uciekło i się na forum wyżywasz,
każdy się tu kogoś czepia a tak naprawde
nowy - super gość zawsze pomoże można liczyć na niego i jego analizy :564:
highend - pyskaty ale nie zdarzyło się by odmówił pomocy :564:
kusus - według jego analiz wczoraj i dziś robiłem piramide na a/u i jestem do przodu 2.5k Dzięki że się udzielasz!
KAŻDY GRA SWOJĄ KASĄ A JEŻELI KOMUŚ SIĘ KOGOŚ ANALIZA NIE PODOBA TO NIECH NIE KOMENTUJE W CHAMSKI SPOSÓB naprawde polaczkom tak ciężko żyć z tym że ktoś ma inny pogląd?
dobrej nocki
biedny to ja jestem od urodzenia...

Zablokowany