Kurde, tak się dziwnie złożyło że ja też jadę w lutym (walentynki) na wakacjelutek pisze:kusus bedziesz odpoczywac w lutym na wakacjach a highend juz bogaty od pary chf/pln to się nazywa inwestowanie

Kurde, tak się dziwnie złożyło że ja też jadę w lutym (walentynki) na wakacjelutek pisze:kusus bedziesz odpoczywac w lutym na wakacjach a highend juz bogaty od pary chf/pln to się nazywa inwestowanie
Nie jest tak dobrze jak bym chciał... wpadło prawie 1000 pips co prawda z tej drabinki ale do wakacji jeszcze daleka droga ;]lutek pisze:kusus bedziesz odpoczywac w lutym na wakacjach a highend juz bogaty od pary chf/pln to się nazywa inwestowanie
skoro już pytasz kilka razy to odpowiem:Kusus pisze: A ta linia co ja Highend rysujesz na Kangurze to jest jakiś żart - prawda?
no to patrz, bo zebrałem sporo Twojej głupoty z forum ostatnie sprzedaż kupna czy rysowanie linii trendu, wyślę wszystko jutro do admina i napisze parę słów bo ewidentnie wprowadzasz w błąd a nowicjusze również czytają forum a Ty powinieneś błyszczeć wiedzą fachową a nie upierać się co ty możesz na swoim mt4 rysować. Pamiętaj że liczba Twoich postów powinna świadczyć o doświadczeniu Panie Majster.highend pisze:uważaj żebym w twoim nie narysował, poza tym za taki post należy się chyba ostrzYżeniedragon79 pisze: bijesz rekordy głupoty, nic dodać nic ująć, masz prawo rysować w SWOIM MT4 tylko poprawne linie trendu. Koniec kropka.
wal śmiałodragon79 pisze: no to patrz, bo zebrałem sporo Twojej głupoty z forum ostatnie sprzedaż kupna czy rysowanie linii trendu, wyślę wszystko jutro do admina i napisze parę słów bo ewidentnie wprowadzasz w błąd a nowicjusze również czytają forum a Ty powinieneś błyszczeć wiedzą fachową a nie upierać się co ty możesz na swoim mt4 rysować. Pamiętaj że liczba Twoich postów powinna świadczyć o doświadczeniu Panie Majster.
sprzedaż kupna - Ty się nie śmiej bo napisałem zgodnie z Twoim tokiem rozumowania czyli twoim językiem forex którym się posługujeszhighend pisze:wal śmiałodragon79 pisze: no to patrz, bo zebrałem sporo Twojej głupoty z forum ostatnie sprzedaż kupna czy rysowanie linii trendu, wyślę wszystko jutro do admina i napisze parę słów bo ewidentnie wprowadzasz w błąd a nowicjusze również czytają forum a Ty powinieneś błyszczeć wiedzą fachową a nie upierać się co ty możesz na swoim mt4 rysować. Pamiętaj że liczba Twoich postów powinna świadczyć o doświadczeniu Panie Majster.
szczególnie "sprzedaż kupna"![]()
![]()
![]()
nie wiem czy wiesz, ale ja pisałem o "kupnie sprzedaży" - czyli otwieraniu pozycji "sprzedaj", która inkasuje trochę twojego depo, czyli defakto kupujesz "sprzedaż". Jak nie wierzysz to sprawdź w swoim mt4![]()
![]()
![]()
O liniach trendu masz wyżej w poście. I powtórzę: mogę rysować w swoim MT4 co mi się żywnie podoba![]()
Nie no nie mogę: "sprzedaż kupna"rotfl
![]()
![]()
zaczynam rozumieć dlaczego Dadas sobie stąd poszedł....
Nie kolego, śmieję się dokładnie z Ciebie - ale już EOT. A na franka po 3.50 sobie czekaj, ja nie broniędragon79 pisze: sprzedaż kupna - Ty się nie śmiej bo napisałem zgodnie z Twoim tokiem rozumowania czyli twoim językiem forex którym się posługujeszwięc praktycznie śmiejesz się z samego siebie ale jaja ja nie mogę
![]()
![]()
I teraz już wiesz dlaczego Dadas sobie poszedł![]()
![]()
![]()
Czekam na franka po 3, 50