Ja od lat z daleka trzymam się od takich walut jak CHF czy RUB, ryzyko i tak jest wystarczająco duże. Na CHF to już kolejna taka akcja, ostatnia miała miejsce chyba w 2011, jak SNB ustalał podłogę na 1.2. Strzał był też chyba na 1000 pipsów i sporo ludzie musieli dopłacać do debetów na kontach.
Ppozycja już zabezpieczona Na H4 ładnie widać jak wejście można było zrobić. Zobaczymy do TP jeszcze troche jest, najbezpieczniej byłoby teraz wychodzić natomiast jest zapas pipsów i jak nie będę chcieli przebić dołka to będzei trzeba wyjść ale liczę że jednak spadną jeszcze w dół mają sporo miejsca.
Z wczorajszej obserwacji już koniec bo chciałem grać sell gbp/cad ale strzelili tak do góry że nawet nie dali stracić i wejść w sell
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Oj dzisiaj piękniusio i w ogóle w tym tygodniu nie ma to jak zapuścić się z trendem. Zwłaszcza polecam dokładnej obserwacji NZD/JPY bo na tym wykresie z dwóch ostatnich tygodniu można się sporo nauczyć i zobaczyć co rynek robi.
Ten NZD/JPY dzisiaj TP2 raczej nie ma szans w ogóle na ten tydzień ale pewnie na następny (choć kto wie).
Cisza straszna ...Widzę NZD/JPY zrobili to co mieli choć ja pozamykałem wszystko w piątek. Wczoraj miałem fajny dzień. Grałem GBP/AUD w zgodzie z trendem aktualnym zrobili FBO i do BO, dodatkowo jedno wejście jeszcze po danych wieczorem Grałem wczoraj sell jeszcze AUD/JPY ale już bez zrzutu. Natomiast co tu taka cisza nikt nic nie gra ?