Nie, w depo jest lekko ponad 300k$(niestety trzymanie w złotówkach ze względu na kurs nie jest takie opłacalne), dzwignia 500 więc ryzyko większe, jeśli sądzisz, że na forexie grają jedynie ludzie, którzy w depo mają po max 10-20k to się mylisz, ewentualnie zakładasz, że ci, którzy mają więcej to już nie mają prawa się wypowiadać z niewiadomych powodów.Mpapiez pisze:Nie grasz na demo tak ?Damian2 pisze:Nie gram na demo, na demo nie ma emocji, a bez emocji nie da się nauczyć grać.GawronB pisze: hehe, teraz tylko real zakładaj i wio kase golisz , po co się uczyć i pracować jak forex taki łatwy, szybki i przyjemny![]()
![]()
To ty ładnym wyjadaczem tutaj jesteś... , tylko nie zapomnij wypłacić z tego demo ^___^.
Ja tam naliczyłem jakieś 210 lotów, x ~ 30 zł to jest jakieś 6-7k złotych za pipsa.
Rozumiem że kolega na depo to z 10 milionów ma jak nie więcej.
ALe ciesze się że takie wilki z nami tutaj się meczą
DayTrading: Środa 28.01.2015
Re: DayTrading: Środa 28.01.2015
karnak pisze:Podziwiam bujną fantazję kolegi - papier wszystko przyjmiecugan pisze:Tak może zostać wydymany nasz RZĄD![]()
![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Nie muszę robić, swoją ignorancją sam go z siebie robisz.Kusus pisze:Mam to gdzie ze nie masz do siebie szacunku ale przestan robic ze mnie durnia. Ok ?Damian2 pisze:skąd taki dziwny wniosek?Kusus pisze: Skoro nie grasz na demo to czemu wrzuciles powyzszy screen z konta demo?
- atlanticos
- Maniak
zamknalem ujka... nie wygląda mi to dobrze... jakby mieli spadac to powinni po fedzie dzis wybic dolem a wsparcie znowu wybranilo i na h1 mamy trojkat prostokatny... teraz to wypada poczekac na wybicie i ewentualnie sie podlaczyc dopiero...TsunamiPL pisze:Usd/jpy wygląda że Atlanticos miał rację. Test 116 praktycznie pewny.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a jak dla mnie to jeszcze sprawa nie do konca taka pewnaTsunamiPL pisze:Usd/jpy wygląda że Atlanticos miał rację. Test 116 praktycznie pewny.
https://www.tradingview.com/x/laPsRZhB/
co nie znaczy ze nie mialbym nic przeciwko 116 to niezle miejsce jak dla mnie na L, wybicie duzego trojkata sugerowaloby duuuuuuuuza korekte do zamkniecia luki na 112.40 wlacznie
poczekamy zobaczymy
- roberttheus
- Maniak
nic nie jest pewne na rynku jedynie prawdopodobne
windsurfing na falach trendu
Chyba szykuje mi się pracująca nocka 
Pokazywałem rano, że może dojść do 0,5, a nawet 0,618. W nocy azjaci pewnie dojdą i będzie pewnie zawrotka. Będę więc łapał longi po północy...

Pokazywałem rano, że może dojść do 0,5, a nawet 0,618. W nocy azjaci pewnie dojdą i będzie pewnie zawrotka. Będę więc łapał longi po północy...
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
- roberttheus
- Maniak
wsparcie znów zadziałało jestem zdziwiony
hahaha

windsurfing na falach trendu
- atlanticos
- Maniak
aktualizacja ujka... obecnie trójkąt który na h1 się utworzył wygląda tak jak poniżej... osobiście po wybiciu w górę raczej nie wejdę bo jesteśmy pod taśmami i kilkoma silnymi oporami i moze byc zmyłka, do tego wyszliśmy z flagi.... natomiast jeśli pojdą dołem to potwierdza wybicie z flagi i zasięg trójkąta pokryje sie z zasięgiem flagi wiec wtedy chyba warto sie podłączyc będzie
https://www.tradingview.com/x/BZztxZEO/
https://www.tradingview.com/x/BZztxZEO/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
GBPNZD potrójny test oporu na M1-M30. przebije? mam tam eLke