raposo pisze:A sprawdź dziennik na platformie - może tam jest odpowiedź? Opcji jest kilka...
1) broker Cię faktycznie nie lubi

,
2) jest jakiś błąd,
3) masz otwarte jakieś EA, wskaźnik lub aktywny skrypt, który to zamyka,
4) zaliczasz Stop-Out,
5) ewentualnie ktoś włamał Ci się na rachunek.
Dzieki za rady. Blad albo faktycznie mnie nie lubi (chociaz nie ma powodów). Mimo wszystko bede sie bacznie przygladal i dam znac gdyby sie sytuacja powtorzyła. Dziwna sprawa. Czlowiek ciągle ma wrazenie że niby bank i robi Cie w ciula zgodnie z ciulowym prawem ale mimo wszystko robi to w zywe oczy bez wałków za placemi to tez czlowiek zawsze chetniej powierzy pieniadze wlasnie takiemu brokerowi jak bossa, do tego w kraju. Mysle, wlasnie ze dlatego bossa zawsze bedzie miala klientów. CO do eurchf to są dwie strony medalu, jedni zarobili, wiekszosc stracila. Teoretycznie gdyby mieli anulowac debety to powinni tez anulowac zyski tych kilku jednostek. Z drugiej strony debeciarze powinni zaliczyc stop out, w koncu to powinno byc jakąś gwarancją, a luka w czasie tak plynnego rynku jaki mamy o 10:30 nie powinna miec miejsca, (co innego weekend gdzie wszyscy akceptowali owe debety). Bossa stracila dla mnie wiarygodnosc, mimo to inwestując na FX ponosimy ryzyko jak w kasynie. Czegos takiego jak 15 stycznia nie bylo nigdy tak, że ciężko to porownac z czym kolwiek.
Forex to legalna mafia i czego tu sie spodziewac? Klienci zawsze beda dostawali w dupe, predzej czy pozniej.
Ludzie do kasyna chodza dla rozrywki, tak samo powinno sie traktowac forex. To potezny biznes nakrecany przez masy na calym swiecie, portale, fora, serwisy, a w wiekszosci zarabiają tylko Ci co to wszystko wlasnie nakręcają

Jedni mają passe przez miesiac, rok, dwa lata ale i tak polegli i tak w kółko, od 100 lat te same bledy, chciwość, glupota, syndrom boga, strata zdrowia, nerwow. over and over again ale krecic bedzie sie to nadal az do usranej smierci.

W ciągu 5 lat straciłem na Forexie 30 tysięcy (xtb,admiral,armada,tms,alior,bossa), a Ty?
Skończyłem z forexem real dnia 13 marca 2015.