Mpapiez pisze:OO !
Teraz się robi ciekawie, poszedł ostry re-test "50".
Nawet przez moment zanurkowali. Szczerze mówiąc to mam nadzieje że ten dzień się zakończy na 1.14+
Zobaczymy tylko czy to aby nie pułapka jakaś. ja ustawiam L-kę
Mpapiez pisze:OO !
Nawet przez moment zanurkowali. Szczerze mówiąc to mam nadzieje że ten dzień się zakończy na 1.14+
Raczej 1.12xx. Pomylila ci sie cyfra 4 z 2.Mpapiez pisze:OO !
Damian2 pisze:Pojawia się proste pytanie... z jakiego powodu edek miałby wchodzić w większą korekte? w europie się nie poprawia, w stanach też się nic nie dzieje, putin powoli rozwala ukraine więc czemu dolar miałby tracić do euro dłużej niż przez kilka dni? Na moje oko dzisiaj jest ostatni dzień słabszego dolara a od jutra lecimy w dół, japońce rozpoczną podróż do piekła
a ja 1,12973 - 1,13 ; )Mpapiez pisze: Szczerze mówiąc to mam nadzieje że ten dzień się zakończy na 1.14+
Oni to sobie inaczej robią, 5 minut 150 pipsów w górę i 200 pipsów w dół, żeby wykosić każdego i zgarnąć całą kasę, a dzisiaj to tak jak mówiłem, okazja do zajęcia fajnych eSek.grubaspekula pisze:Damian2 pisze:Pojawia się proste pytanie... z jakiego powodu edek miałby wchodzić w większą korekte? w europie się nie poprawia, w stanach też się nic nie dzieje, putin powoli rozwala ukraine więc czemu dolar miałby tracić do euro dłużej niż przez kilka dni? Na moje oko dzisiaj jest ostatni dzień słabszego dolara a od jutra lecimy w dół, japońce rozpoczną podróż do piekła
Czysto technicznie. Po tsk głębokich spadkach odbicia też sa spore. Od tak. Nic fundamentalnego. A czasami to spekulacja grubasów, którzy poszaleją na zwątpionym rynku.
Tobie się od rana kierunek mylił, no ale teraz możesz mieć racjęKusus pisze:Raczej 1.12xx. Pomylila ci sie cyfra 4 z 2.Mpapiez pisze:OO !
Mi? Wtedy jak pisalem ze dojedziemy na AU do 0.7970 i jazda w dolMpapiez pisze:Tobie się od rana kierunek mylił, no ale teraz możesz mieć racjęKusus pisze:Raczej 1.12xx. Pomylila ci sie cyfra 4 z 2.Mpapiez pisze:OO !
Nawet przez moment zanurkowali. Szczerze mówiąc to mam nadzieje że ten dzień się zakończy na 1.14+![]()