DayTrading: Wtorek 27.01.2015
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 27.01.2015
Widział ktoś usdpln szykuje się ładny ruch
wydaje się że jutro

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
tylko na jaki kierunek stawiasz?simon000111 pisze:Widział ktoś usdpln szykuje się ładny ruchwydaje się że jutro

Ładne powiewa na H1 na USDCAD, czekamy na wiatr:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
jutrzejszy fed nie bedzie mial kompletnie żadnego znaczenia...Damfry pisze:Jutro wystąpienie FEDu, zapowiadają gołębie nastawienie i nie podniesienie stóp %... jaka korektę edka szacujecie?

ejek h1 - jeśli wyjdzie z klina dołem to d_s1 i strefa do testu wg mnie
https://www.tradingview.com/x/z5plGjbG/
ujek h1 - obecnie retest wybitej flagi
https://www.tradingview.com/x/4qIbkH4I/
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, 23:31 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zakladasz przebicie wsparcia, czy odbicie od wsparcia?simon000111 pisze:Widział ktoś usdpln szykuje się ładny ruchwydaje się że jutro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
tak obstawiam https://www.tradingview.com/x/Daonbk3N/. Dziś raczej powiedziałbym S, też trochę z moich oczekiwań co do jutra i z tego, że RPP nie obniży stóp, ale nie ma co się zastanawiać będzie akcja będzie reakcjaoiro pisze:tylko na jaki kierunek stawiasz?simon000111 pisze:Widział ktoś usdpln szykuje się ładny ruchwydaje się że jutro

Umotywujesz?atlanticos pisze:jutrzejszy fed nie bedzie mial kompletnie żadnego znaczenia...Damfry pisze:Jutro wystąpienie FEDu, zapowiadają gołębie nastawienie i nie podniesienie stóp %... jaka korektę edka szacujecie?
Ja wiem, że QE w UE i Grecja, ale edek bez większych korekt zrobił ponad 2,5k pipsów, zatrzymaliśmy się na strefie popytowej. Czemu miało by korekty nie być.... Nie wiem, może coś się zmieniło, ale USA jest chyba najważniejszą gospodarką, a nie dość że cały styczeń w danych mielismy na czerwono, to jeszcze gołębi fed, powinien osłabić $
Poza tym mamy końcówkę miesiąca i robimy dolny knot, a bez przebicia strefy zwiastuję korektę...
Taki mój punkt widzenia, z chęcią poznam Twój, co takiego ważnego jest w planie co powoduję iż fed jest nieistotny?
-
- Pasjonat
Jak ktoś lubi RGR to na AUDCAD na m30 jest można próbować
- atlanticos
- Maniak
piszesz o korekcie czy o fedzie? korekty nie wykluczam... ale Fed jutro bedzie bez znaczenia... Wszystko jest juz powiedziane i nie wystąpiło w gospodarce USA nic co mogło by zmienić nastawienie FeduDamfry pisze: Umotywujesz?
Ja wiem, że QE w UE i Grecja, ale edek bez większych korekt zrobił ponad 2,5k pipsów, zatrzymaliśmy się na strefie popytowej. Czemu miało by korekty nie być.... Nie wiem, może coś się zmieniło, ale USA jest chyba najważniejszą gospodarką, a nie dość że cały styczeń w danych mielismy na czerwono, to jeszcze gołębi fed, powinien osłabić $
Poza tym mamy końcówkę miesiąca i robimy dolny knot, a bez przebicia strefy zwiastuję korektę...
Taki mój punkt widzenia, z chęcią poznam Twój, co takiego ważnego jest w planie co powoduję iż fed jest nieistotny?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Też to widzę. Nie ma mnie na €$ ale gdybym stracił na tym jeden grosz i nie uznali reklamacji to więcej by mnie nie zobaczyli. Jako argument wystarczy podać brak ruchu na eurojenie i innych eurocrossach co świadczy tylko i wyłącznie o chamskim i prostackim wyżynaniu longów.Mpapiez pisze:Ma ktoś tutaj admirals markets ?
Właście mi się znów pojawił bad tick - szpila w dół na 100 pipsów.
Na szczęście jestem poza rynkiem, ale zaczyna mi się to nie podobać.
Druga szpila w przeciągu 2 miesiecy.