Nowy123 pisze:
ciwke ja ktwoje kopanie z EBC i lanie longow od 1,20 szlo
-- Dodano: wt 27-01-2015, 18:37 --
to ladujcie ELKI pod korekt na EDKU
Aaaaa wypraszam sobie

Kto wie może by mi wyszło gdyby nie numer jaki wyciął SNB

Nowy123 pisze:
ciwke ja ktwoje kopanie z EBC i lanie longow od 1,20 szlo
-- Dodano: wt 27-01-2015, 18:37 --
to ladujcie ELKI pod korekt na EDKU
Mat2314 pisze:Bedzie ubaw jak edek wróci do poziomu powyżej dolka sprzed Ebc. Sie jeszcze okaże że QE w cenie, a baksterka zrobiła sobie wycieczkę na minima
A Mario sobie chyba zyly tnie, miał byc tani ed i wsparcie dla eksportu a tu chwilowo lipa
Edit
MPAPIEZ, zgsdzam sie z tym. Teraz lki są w mocy.
Jeszcze wyjdzie ten trend boczny który mi sie snil przed Ebc, ale go poczuciem z racji ostatnich wydarzeń
Dokopią sobie drukarkę i wydrukują więcejMat2314 pisze:Bedzie ubaw jak edek wróci do poziomu powyżej dolka sprzed Ebc. Sie jeszcze okaże że QE w cenie, a baksterka zrobiła sobie wycieczkę na minima
A Mario sobie chyba zyly tnie, miał byc tani ed i wsparcie dla eksportu a tu chwilowo lipa
Niech robi, mi to ryba, ale póki widzę że mi cena lata nad średnimi, to dla mnie eLki w grze.Nowy123 pisze:FED nc nie zmienia c od opodnoszenie stop bedzie tosamo mowil co poprzednio druga polowa 2015 z patrzeniem na 2016
w USA sie skonczyl dodruk a w UE zaczynapo korekcie na EDUR USD EDEK jeszcze bedzie testowal minima i robil nawet nowe
Nowy123 pisze:taka ciekawostka
Damian77 pisze:Nowy123 pisze:taka ciekawostka
i to abc pokrywa sie z wczesniejsza korektataka #ciekawostka2 #takiklimat
Też cały czas jako wyznacznik dziś mam 1350. Teraz widać, Edek testuje okolice. Jak zejdzie to szedł bym dalej w S.Mpapiez pisze:Nowy123 pisze:
Rzućta sobie okiem, dlatego mówię że jakieś eSki to może pod 1.1350.
Ewentualnie można coś próbować w kolicach 1.1450-60 (tam gdzie ostatni nóż łapałem po ECB i mnie pokiereszował)
nie piję , ale w takim towarzystwie to i wyjątek mogę zrobićNowy123 pisze:Damian77 pisze:Nowy123 pisze:taka ciekawostka
i to abc pokrywa sie z wczesniejsza korektataka #ciekawostka2 #takiklimat
![]()