DayTrading: Wtorek 27.01.2015
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 27.01.2015
Nad Menem najchętniej by respektowali kanał H1, ale skoro na pozostałych czerwień się pogłębia... 

Miód kupuj tylko Polski.
zeby nie bylo ze ne mowilem ze dane beda gorsze
i nie brac Shortow na KAbla
ize ede kejszcze podjedzie
pod szczyty a moze i wyzej intra
a Kabel na 5 falke

a dax? 10600 opór. Poleci niżej?
kangur chyba sl chciał poczyścić
kangur chyba sl chciał poczyścić

biedny to ja jestem od urodzenia...
To już nie szukamy miejsca na "S" na edku ?Nowy123 pisze:zeby nie bylo ze ne mowilem ze dane beda gorszei nie brac Shortow na KAbla
a Kabel na 5 falke

Jestesmy juz po S stronie mocy na kangurze... Jeszcze co prawda 0.7980 w zasiegu ale to juz ostatnie wypierdy przed nurkowaniem.
ja wziąłem S na edkuMpapiez pisze:To już nie szukamy miejsca na "S" na edku ?Nowy123 pisze:zeby nie bylo ze ne mowilem ze dane beda gorszei nie brac Shortow na KAbla
a Kabel na 5 falke

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jak po raz kolejny nie przebije 1,13450 biorę większe S z ciasnym SL
szansa na podwójne dno na ropie, i możliwy tp w okolicach 55. coraz więcej głosów za odwrotem na ropie
http://www.biztok.pl/gospodarka/arabia- ... wej_a19974
http://www.biztok.pl/gospodarka/arabia- ... wej_a19974
miejsce bylo dalo zarobic i szukamy dalejMpapiez pisze:To już nie szukamy miejsca na "S" na edku ?Nowy123 pisze:zeby nie bylo ze ne mowilem ze dane beda gorszei nie brac Shortow na KAbla
a Kabel na 5 falke

po dancyh widac , ze jutro fed powie, ze nie jest dobrze i znowu qe w europie okaze sie nie wystarczajace o fed bedzie dalej drukowal
jaja sie robia 
nie daje nic to drukowanie bo tej kasy ludzie nie otrzymuja! widac tylko , ze zmiennosc za chwile bedzie po kilaset pipek na edku bo beda mieli kapuchy jak lodu
-- Dodano: wt 27-01-2015, 16:01 --
no i na korekte na akcjach czas wiec i wig 20 musi sie skorekcic

nie daje nic to drukowanie bo tej kasy ludzie nie otrzymuja! widac tylko , ze zmiennosc za chwile bedzie po kilaset pipek na edku bo beda mieli kapuchy jak lodu
-- Dodano: wt 27-01-2015, 16:01 --
no i na korekte na akcjach czas wiec i wig 20 musi sie skorekcic

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek