DayTrading: Wtorek 27.01.2015
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 27.01.2015
Dobry short widze wam nie straszny na takim momentum 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

spoko, dla mnie te poziomy są istotne : ) szczególnie w DT... ale gdzie ma iść tam pójdzie : ) z tymże, jeżeli do góry to imo, wrócą po spóźnialskich w okolice 1.1287 - 1.1304Mpapiez pisze:Jak by ci to ująć, dla mnie te poziomy są nieistotne.pedro pisze:najpierw D_R1 a później W_P ... https://www.tradingview.com/x/SlNoQZxd/Mpapiez pisze:Na edku szykuje się wybicie...
Buy stopy powyżej 1.13 wskazane![]()
Dopóki 1.13 znów nie pęknie, dla mnie spadków nie ma.
Możliwe setup na S jest w okolicach 1.1350 lub 1.14 najbliższy wg mnie.
Ale tak jak mówie, to jesst oRGR wybity i moim zdaniem 1.15 welcome to.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
juz narosl i sie na Edku
na EUR CHif tez pikenie 100 pipsa w 8 min w doljak komus malo JPY to Chf zapraszam

Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, 10:05 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba jednak było grać na wybicie
Teraz trochę za późno. Ale jak na razie bez pozycji. Ciekawe co będzie dalej. Inaczej teraz rynek "rozpisuje" fale. Czekam na geometrie.
Szacun dla Mpapiez

Teraz trochę za późno. Ale jak na razie bez pozycji. Ciekawe co będzie dalej. Inaczej teraz rynek "rozpisuje" fale. Czekam na geometrie.
Szacun dla Mpapiez

Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, 10:06 przez kosandy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Drogę wytycza się idąc..." - Paulo Coelho
Wam tez investing.com wyswietla klepsydre caly czas przy publikacji polskiego PKB ?
tak, to znaczy że wciąż doliczają ile było z dziwek, narkotyków, nielegalnego przemytu tytoniu i przychodów z kradzionych samochodów ; ) ...spkaejao pisze:Wam tez investing.com wyswietla klepsydre caly czas przy publikacji polskiego PKB ?

Jutro też jest dzień.
Nowy - jaki dzisiaj pomysł na DAX?
Dzieki. Zakładam, że w okolicach prognozy, bo nie było wiekszych ruchow.
szuka se shortow na oporzekosandy pisze:Trzeba jednak było grać na wybicie![]()
Szacun dla Mpapiez

- ZielonaMgielka
- Maniak
Out @ breakeven po H1 close powyzej oporu.