DayTrading: Poniedziałek 26.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 sty 2015, 00:00

Wzrost
14
38%
Bez zmian
7
19%
Spadek
16
43%

Liczba głosów: 37

Mpapiez

Re: DayTrading: Poniedziałek 26.01.2015

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Nowy123 pisze:
Mpapiez pisze:
biznesman22 pisze:Każdy ciśnie na język nowego a 99% ludzi na tym forum nawet w połowie mu nie dorównuje...

A stwierdasz to na podstawie czego ?
Dopóki nie zobaczyłbym jego przyrostu depo % (gówno mnie obchodzi jego kasa) to dla mnie on jest takim samym szarakiem jak większość na tym forum.

Widzisz tak się składa że 99% ludzi tutaj twierdzi że zarabia.
hahaha ale mnie nie obchodzi twoje zdanie lub tobe podobnych i za kogo ty mnie uwazasz szaraka czy ne szaraka jak i jakies udawadnianie iakimi sumami gram juz tu temat byl poruszany wec sobe poszukaj - gram swoje pod swoje analizy i mam glaboko gdzies twoje zdanie a jesli dzieki moim spojrzenia na rynek wykresa ktos na tym zarobi to dodatkowy plus dla mnie bo se ciesze ze udalo se ne tylko m troche oskubac banksterow to tyle :lol: :lol:

Po pierwsze ja nawet nie pisałem do Ciebie i to dobrze że cie nie interesuje moja opinia na twój temat.

Po drugie chciałem tylko naprostowaćże nie ma żadnego dowodu na to, że ty jesteś lepszy w czymkolwiek od reszty na tym forum. Twoje analizy są tak samo dobre jak i bardzo często błędne co już ci nie raz wytknęła żaba na przykład.
Po trzecie - miarą umiejętności każdego spekulanta jest relatywnie niski % drawdown, do % wzrotu inwestycji. Poza tym powiedziałem wprost że nie interesuje mnie kwota jaką operujesz.
Po czwarte - podtrzymuje to co pisałem. Dopóki nie zobacze (dobrych) wyników % z jakiegokolwiek okresu, to będę cały czas kontrował durne wypowiedzi, że jesteś w czymkolwiek lepszy niż 99,9% graczy tutaj :) - jeszcze początkujący nabiorą złego przeświadczenia żeś jest jakimś guru.

Po piąte - długo na tym forum siedzę, ale dopiero teraz pojawił się gość który coś pokazał sensownego - chociaż osobiście uważam że to wynik przelewarowania pozycji, ostatniego zjazdu w dół po QE i odrobiny szczęścia. http://www.myfxbook.com/members/Zeziu/zeziu/1137180

Po szóste - Ja też jestem zwykłym szarakiem (póki co).

///////////////////////

Żeby nie było offtopu. Edek już co raz bardziej wygląda na to, że wybicie 1.13 to kwestia czasu.
eSki to dopiero jak spadną poniżej 1.1250 na razie wg mnie to zbyt ryzykowne.

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

libres pisze:
nowy joker pisze:
dreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
Też mam ujka ale w nocy powinien zsunac się w dół wiec ja trzymam
skoro piszesz, ze zsunie się w dół to ja Cię sprawdzam i otwieram krótka na usdjen, zobaczymy czy jesteś poważny człowiek czy tylko piszesz pier...ly :);)
Tylko nie przespij okazji

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

co danych z USA to te za Grodzeń moga byc slabsze bo sprzedaz byla słabsza

bsony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bsony »

libres pisze:
nowy joker pisze:
dreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
Też mam ujka ale w nocy powinien zsunac się w dół wiec ja trzymam
skoro piszesz, ze zsunie się w dół to ja Cię sprawdzam i otwieram krótka na usdjen, zobaczymy czy jesteś poważny człowiek czy tylko piszesz pier...ly :);)
Szanse ma, może i ochota przyjdzie.

-- Dodano: 26 sty 2015, 21:29 --

Ktoś ostatnio szukał klina, może na usdcad H1. Wybicie w dół.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

se mozna spodzewac niebwem jakies korekty a rsczej jej wypatrywac na D1 i jakis dywerygencj ktore by cos zwiastowaly ;) z korekty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Bank of America rekomenduje kupowanie dzisiejszego dołka na złocie w nadziei na wzrost w rejon 1345 USD/uncję. Potencjalne mocne odreagowania na EURUSD może sprzyjać dalszym wzrostom cen kruszcu.

Read more: http://xpuls.pl/bank-of-america-2/#ixzz3Pxlh33NJ

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze:se mozna spodzewac niebwem jakies korekty a rsczej jej wypatrywac na D1 i jakis dywerygencj ktore by cos zwiastowaly ;) z korekty
Ja tutaj widze parabole. Wedlug mnie zapowiada sie na test okolic ostatnich szczytow @ 1.3.
Powyzej tego poziomu prawdopodobnie znajdzie sie wieksza kieszen zlecen typu buy stop.

Na NOK i CAD znacznie wzrosnie popyt kiedy OIL znajdzie bid-a a aktualnie nie widac tam konca spadkow.

-- Dodano: 26 sty 2015, 23:01 --

Duze prawdopodobienstwo odbicia EURUSD w okolicach 1.1315.

https://www.tradingview.com/x/GPqqUpLM/
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 22:02 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Macie tę świeczkę na usdchf?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

ForexTig3r pisze:Macie tę świeczkę na usdchf?
nie wiem czy mam bo nawet nie napisałeś jaki interwał :roll:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

na jutro pod PKB cekwe co wrozka wrozy

Zablokowany