Nowy123 pisze:hahaha ale mnie nie obchodzi twoje zdanie lub tobe podobnych i za kogo ty mnie uwazasz szaraka czy ne szaraka jak i jakies udawadnianie iakimi sumami gram juz tu temat byl poruszany wec sobe poszukaj - gram swoje pod swoje analizy i mam glaboko gdzies twoje zdanie a jesli dzieki moim spojrzenia na rynek wykresa ktos na tym zarobi to dodatkowy plus dla mnie bo se ciesze ze udalo se ne tylko m troche oskubac banksterow to tyleMpapiez pisze:biznesman22 pisze:Każdy ciśnie na język nowego a 99% ludzi na tym forum nawet w połowie mu nie dorównuje...
A stwierdasz to na podstawie czego ?
Dopóki nie zobaczyłbym jego przyrostu depo % (gówno mnie obchodzi jego kasa) to dla mnie on jest takim samym szarakiem jak większość na tym forum.
Widzisz tak się składa że 99% ludzi tutaj twierdzi że zarabia.![]()
Po pierwsze ja nawet nie pisałem do Ciebie i to dobrze że cie nie interesuje moja opinia na twój temat.
Po drugie chciałem tylko naprostowaćże nie ma żadnego dowodu na to, że ty jesteś lepszy w czymkolwiek od reszty na tym forum. Twoje analizy są tak samo dobre jak i bardzo często błędne co już ci nie raz wytknęła żaba na przykład.
Po trzecie - miarą umiejętności każdego spekulanta jest relatywnie niski % drawdown, do % wzrotu inwestycji. Poza tym powiedziałem wprost że nie interesuje mnie kwota jaką operujesz.
Po czwarte - podtrzymuje to co pisałem. Dopóki nie zobacze (dobrych) wyników % z jakiegokolwiek okresu, to będę cały czas kontrował durne wypowiedzi, że jesteś w czymkolwiek lepszy niż 99,9% graczy tutaj

Po piąte - długo na tym forum siedzę, ale dopiero teraz pojawił się gość który coś pokazał sensownego - chociaż osobiście uważam że to wynik przelewarowania pozycji, ostatniego zjazdu w dół po QE i odrobiny szczęścia. http://www.myfxbook.com/members/Zeziu/zeziu/1137180
Po szóste - Ja też jestem zwykłym szarakiem (póki co).
///////////////////////
Żeby nie było offtopu. Edek już co raz bardziej wygląda na to, że wybicie 1.13 to kwestia czasu.
eSki to dopiero jak spadną poniżej 1.1250 na razie wg mnie to zbyt ryzykowne.