DayTrading: Poniedziałek 26.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 sty 2015, 00:00

Wzrost
14
38%
Bez zmian
7
19%
Spadek
16
43%

Liczba głosów: 37

Asset
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 26.01.2015

Nieprzeczytany post autor: Asset »

Nowy123 pisze:jutro PKB wec pewne znowu ja k ostatnio pod dane bankstera z LONDYNU przygotowuje baze pod reakcje :) 10 30 znowu wrozka
Sugerujesz, że wyciągnią edka ile się da i po danych zjazd? :roll:

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Nowy123 pisze:jutro PKB wec pewne znowu ja k ostatnio pod dane bankstera z LONDYNU przygotowuje baze pod reakcje :) 10 30 znowu wrozka
No w sumie tak jak i zawsze . Jak analizował em rzeznika w weekend to wyszło mi ze musi być jeszcze jeden zjazd i najwyżej później powrót do Poziomów 180-188

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Mpapiez pisze:
biznesman22 pisze:Każdy ciśnie na język nowego a 99% ludzi na tym forum nawet w połowie mu nie dorównuje...

A stwierdasz to na podstawie czego ?
Dopóki nie zobaczyłbym jego przyrostu depo % (gówno mnie obchodzi jego kasa) to dla mnie on jest takim samym szarakiem jak większość na tym forum.

Widzisz tak się składa że 99% ludzi tutaj twierdzi że zarabia.
hahaha ale mnie nie obchodzi twoje zdanie lub tobe podobnych i za kogo ty mnie uwazasz szaraka czy ne szaraka jak i jakies udawadnianie iakimi sumami gram juz tu temat byl poruszany wec sobe poszukaj - gram swoje pod swoje analizy i mam glaboko gdzies twoje zdanie a jesli dzieki moim spojrzenia na rynek wykresa ktos na tym zarobi to dodatkowy plus dla mnie bo se ciesze ze udalo se ne tylko m troche oskubac banksterow to tyle :lol: :lol:

-- Dodano: pn 26-01-2015, 20:49 --
Asset pisze:
Sugerujesz, że wyciągnią edka ile się da i po danych zjazd? :roll:

chodz mi tylko o kabla jutrzejsze PKB pod ostane dane tez ladne szli w gore dzen wczesnej

na na DAX ze snowu luka szykuje d odomknecia :) jutro

Awatar użytkownika
grzelulukas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grzelulukas »

No jutro sporo danych z USA, prognozy optymistyczne, edek 1,13 nie pokonał. Co prawda dzień się nie skończył, ale skoro dzisiaj nie byli w stanie wycisnąć tego powyżej oporu w tych granicach, o których pisaliśmy wcześniej to przewiduje analogiczną sytuacje z przed luki czyli jazda na dół, aczkolwiek to luźne dywagacje. Pocekamy zobacymy.
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"

Awatar użytkownika
dreken
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dreken »

Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

dreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
se mozna trojkata doszukac teraz opory znowu te co se 2 razy ne udal sforsowac jak se uda to cel gorna banda nastepne opory ja kdane beda jutro sprzyjajace i SP500
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

dragon79
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dragon79 »

Nowy123 pisze:
dreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
se mozna trojkata doszukac teraz opory znowu te co se 2 razy ne udal sforsowac jak se uda to cel gorna banda nastepne opory ja kdane beda jutro sprzyjajace i SP500
dax 22 i 23 styczeń nie domknęli luki

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Też mam ujka ale w nocy powinien zsunac się w dół wiec ja trzymam

libres
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: libres »

nowy joker pisze:
skoro piszesz, ze zsunie się w dół to ja Cię sprawdzam i otwieram krótka na usdjen, zobaczymy czy jesteś poważny człowiek czy tylko piszesz pier...ly :);)

Awatar użytkownika
dreken
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dreken »

nowy joker pisze:
Gdzie ustawiles SL? 118.55 czy wyżej?
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.

Zablokowany