Sugerujesz, że wyciągnią edka ile się da i po danych zjazd?Nowy123 pisze:jutro PKB wec pewne znowu ja k ostatnio pod dane bankstera z LONDYNU przygotowuje baze pod reakcje10 30 znowu wrozka

Sugerujesz, że wyciągnią edka ile się da i po danych zjazd?Nowy123 pisze:jutro PKB wec pewne znowu ja k ostatnio pod dane bankstera z LONDYNU przygotowuje baze pod reakcje10 30 znowu wrozka
No w sumie tak jak i zawsze . Jak analizował em rzeznika w weekend to wyszło mi ze musi być jeszcze jeden zjazd i najwyżej później powrót do Poziomów 180-188Nowy123 pisze:jutro PKB wec pewne znowu ja k ostatnio pod dane bankstera z LONDYNU przygotowuje baze pod reakcje10 30 znowu wrozka
hahaha ale mnie nie obchodzi twoje zdanie lub tobe podobnych i za kogo ty mnie uwazasz szaraka czy ne szaraka jak i jakies udawadnianie iakimi sumami gram juz tu temat byl poruszany wec sobe poszukaj - gram swoje pod swoje analizy i mam glaboko gdzies twoje zdanie a jesli dzieki moim spojrzenia na rynek wykresa ktos na tym zarobi to dodatkowy plus dla mnie bo se ciesze ze udalo se ne tylko m troche oskubac banksterow to tyleMpapiez pisze:biznesman22 pisze:Każdy ciśnie na język nowego a 99% ludzi na tym forum nawet w połowie mu nie dorównuje...
A stwierdasz to na podstawie czego ?
Dopóki nie zobaczyłbym jego przyrostu depo % (gówno mnie obchodzi jego kasa) to dla mnie on jest takim samym szarakiem jak większość na tym forum.
Widzisz tak się składa że 99% ludzi tutaj twierdzi że zarabia.
Asset pisze:Sugerujesz, że wyciągnią edka ile się da i po danych zjazd?Nowy123 pisze:jutro PKB wec pewne znowu ja k ostatnio pod dane bankstera z LONDYNU przygotowuje baze pod reakcje10 30 znowu wrozka
se mozna trojkata doszukac teraz opory znowu te co se 2 razy ne udal sforsowac jak se uda to cel gorna banda nastepne opory ja kdane beda jutro sprzyjajace i SP500dreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
dax 22 i 23 styczeń nie domknęli lukiNowy123 pisze:se mozna trojkata doszukac teraz opory znowu te co se 2 razy ne udal sforsowac jak se uda to cel gorna banda nastepne opory ja kdane beda jutro sprzyjajace i SP500dreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
Też mam ujka ale w nocy powinien zsunac się w dół wiec ja trzymamdreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
skoro piszesz, ze zsunie się w dół to ja Cię sprawdzam i otwieram krótka na usdjen, zobaczymy czy jesteś poważny człowiek czy tylko piszesz pier...lynowy joker pisze:Też mam ujka ale w nocy powinien zsunac się w dół wiec ja trzymamdreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?
Gdzie ustawiles SL? 118.55 czy wyżej?nowy joker pisze:Też mam ujka ale w nocy powinien zsunac się w dół wiec ja trzymamdreken pisze:Ma ktoś koncepcje co do UJKA bo mam kilka S ale jakoś parcia na południe nie widać!?