DayTrading: Piątek 23.01.2015
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 23.01.2015
blacha pisze:Jakoś się nie zapowiada na nagłe obicie. Jak tydzień temu.
Patzą co chwila w sondaże, czy Syriza będzie sama rządzić czy z neofaszystami i to socjaliści i to socjaliści.
- grzelulukas
- Gaduła
Nie zmienisz zdania o wpływie tego co się dzieje w Grecji na ojro?grubaspekula pisze:blacha pisze:Jakoś się nie zapowiada na nagłe obicie. Jak tydzień temu.
Patzą co chwila w sondaże, czy Syriza będzie sama rządzić czy z neofaszystami i to socjaliści i to socjaliści.

"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
-
- Gaduła
grzelulukas pisze:Nie zmienisz zdania o wpływie tego co się dzieje w Grecji na ojro?grubaspekula pisze:blacha pisze:Jakoś się nie zapowiada na nagłe obicie. Jak tydzień temu.
Nie zmieniam, ale chwilowo zagrałem pod prąd pod zamknięcie dzisiejszej luki.
A co myślicie o pozytywnym rozpatrzeniu przez świat finansjery że lepszy zły rząd niż brak rządu? 
Ważne by mogła UE z kimś rozmawiać...

- Matthew414
- Pasjonat
każe ..... poddali sie karze ( od kary) ona im każe .....Mpapiez pisze:blacha pisze:euro już po 1.1157
Podobno syriza już delikatnie daje do zrozumienia że nie ma takiej opcji żeby opuścili struktury UE.
Moim zdaniem obrali sobie kierunek populistyczny żeby dorwać się do stołków, a finalnie i tak będą robić to co im Angela karze.
Niemniej jednak wydaje mi się że edek teraz zanurkuje na 1.10 albo 1.09 i zacznie się korekta.
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

A ja jak się ostatnio namyśliłem, to obstawiam przynajmniej domknięcie tej luki i jakąś korekte.
SL poniżej ostatnich minimów... - ostatnio była gwałtowna reakcja na 1.11.
Zobaczymy.
SL poniżej ostatnich minimów... - ostatnio była gwałtowna reakcja na 1.11.
Zobaczymy.
-
- Gaduła
kryspo_O pisze:A co myślicie o pozytywnym rozpatrzeniu przez świat finansjery że lepszy zły rząd niż brak rządu?
Łudzą się. Grecy będą naciskać na Syrizę. A nie można mądrze zarządzać finansami zgadzając się jednocześnie na takie rzeczy, których chcą Grecy. Jak nie to Siriza zniknie w ciągu roku i do władzy dojdzie JUTRZENKA a ci już szczypać się nie będą. Grecją rządzą teraz skrajne ugrupowania. Centrowcy zeszli do podziemia.
To samo o tym że ceny QE są w cenie i to że lepsze dobre QE niż brak interwencji.kryspo_O pisze:A co myślicie o pozytywnym rozpatrzeniu przez świat finansjery że lepszy zły rząd niż brak rządu?

-
- Gaduła
Tymczasem Edzio zawraca. Niech zrealizują mój TP i mogą jechać w kierunku parytetu 1! Na jenie już domykają lukę