DayTrading: Piątek 23.01.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 sty 2015, 00:00

Wzrost
9
26%
Bez zmian
2
6%
Spadek
23
68%

Liczba głosów: 34

Mpapiez

Re: DayTrading: Piątek 23.01.2015

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

blacha pisze:euro już po 1.1157 :D

Podobno syriza już delikatnie daje do zrozumienia że nie ma takiej opcji żeby opuścili struktury UE.
Moim zdaniem obrali sobie kierunek populistyczny żeby dorwać się do stołków, a finalnie i tak będą robić to co im Angela karze.

Niemniej jednak wydaje mi się że edek teraz zanurkuje na 1.10 albo 1.09 i zacznie się korekta.

grubaspekula
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grubaspekula »

Mat2314 pisze:
grubaspekula pisze: was Wasze wy

my was . :D
"My" i "wy" czyli kto? :P

My jako UE. Jakby nie było w niej jesteśmy i ponoć teraz to nawet rządzimy i dowodzimy. :D

Awatar użytkownika
grzelulukas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grzelulukas »

grubaspekula pisze:
Mat2314 pisze:

My jako UE. Jakby nie było w niej jesteśmy i ponoć teraz to nawet rządzimy i dowodzimy. :D
Ja tam proponuje posłać słońce peru zrobi zieloną wyspę.
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"

Awatar użytkownika
blacha
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blacha »

grubaspekula pisze:
Mat2314 pisze:

Ta rządzimy chyba w imię zasady "Przyczepiło się gówno do okrętu i krzyczy : PŁYNIEMY"
Obrazek

littleboy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: littleboy »

grubaspekula pisze:Ale u was na prawdę potrzeba głębokich reform. Wasze przywileje emerytalne biją wszystkie kraje UE na głowę. To jak wy chcecie dobrze funkcjonować nie wspominając o dziurawym systemie podatkowym.

Bardziej na miejscu jest pytanie czy my jako Unia Europejska jeszcze was chcemy. :D
Kolega zrozumiał mnie ze ja z Grecji chyba hihihihi ,nie jestem. ja rozumiem emerytury grecja , system cały źle zbudowany. cały socjal Unia to dla mojego kraju jak dla was mity grecki , nie pracujesz a masz. dziwne to podejscie jest nie pracować , a masz wszystko nie do pomyslenia. Ale temat Syriza nie mówili ze chcą opuszczać euro , jak poczyta sie prase od nich nie ma mowy na ten temat wcale, tylko długi nie swoje spłacać nie chcą jak Islandia

Przepraszam jak myle i mnie nie rozumiecie 5 lat dopiero Polski język , ucze 3 godziny dziennie i będzie lepiej.

grubaspekula
Gaduła
Gaduła

littleboy pisze:
grubaspekula pisze:Ale u was na prawdę potrzeba głębokich reform. Wasze przywileje emerytalne biją wszystkie kraje UE na głowę. To jak wy chcecie dobrze funkcjonować nie wspominając o dziurawym systemie podatkowym.

Bardziej na miejscu jest pytanie czy my jako Unia Europejska jeszcze was chcemy. :D
Kolega zrozumiał mnie ze ja z Grecji chyba hihihihi ,nie jestem. ja rozumiem emerytury grecja , system cały źle zbudowany. cały socjal Unia to dla mojego kraju jak dla was mity grecki , nie pracujesz a masz. dziwne to podejscie jest nie pracować , a masz wszystko nie do pomyslenia. Ale temat Syriza nie mówili ze chcą opuszczać euro , jak poczyta sie prase od nich nie ma mowy na ten temat wcale, tylko długi nie swoje spłacać nie chcą jak Islandia

Przepraszam jak myle i mnie nie rozumiecie 5 lat dopiero Polski język , ucze 3 godziny dziennie i będzie lepiej.

Nic nie mylisz dobrze ci idzie. ki trochę powlczymy na parkiecie moe domkną lukę na edku.

-- Dodano: 25 sty 2015, 23:06 --

50-cio pipsowa luka nie robi już na nikim wrażenia po ostatnich jazdach

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

grubaspekula pisze:
Mat2314 pisze:

A, to my Greka mamy na forum?
Bo nagle przestałem rozumieć, do kogo się spójniki odnoszą. Bo przecież, jeśli pisać "wy" i mówić o emeryturach w Polsce, że są za wysokie to wiesz, rzeczywistość nie ta :D

grubaspekula
Gaduła
Gaduła

Myślałem, że mamy Greka ale okazało się, że nie.

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

A z tym edkiem to dramat, ledwo otwarcie i już 10 pipsów w dół.

grubaspekula
Gaduła
Gaduła

Mat2314 pisze:A z tym edkiem to dramat, ledwo otwarcie i już 10 pipsów w dół.

Ustawiłe SL-a na 1,11077 jakby co. TP 1,12470

Kangur też leci w przepaść, ale tam na razie nie otwieram pozycji.

Zablokowany