Tony Twoich prognoz się sprawdziłoNowy123 pisze:braklo 12 pipsa kurde d os 1 1300

Tony Twoich prognoz się sprawdziłoNowy123 pisze:braklo 12 pipsa kurde d os 1 1300
oiro pisze:poziomy typu 1.1300, 1.1400, 1.000 są z punktu widzenia psychologicznego trudne do przebicia - z mojego doświadczenia wynika że cena często dochodzi tuż pod/przed dlatego zawsze ustawiam TP na x.xx89. Nie wiem czy to ma sens ale - w każdym razie umnie się sprawdza.Nowy123 pisze:braklo 12 pipsa kurde d os 1 1300
Co do tego poziomu to wydaje mi się do osiągnięcia jeszcze dziś - zastanawia mnie natomiast poziom 1.1360, jeśli zostanie przebity to dzień może zakończyć się na plusie....
Kolejne podejście a wracając do mojego pytania jaki polecacie indyk do mt4 wyznaczajacy pivoty (dzienne,tygodniowe,miesieczne) ?Nowy123 pisze:oiro pisze:poziomy typu 1.1300, 1.1400, 1.000 są z punktu widzenia psychologicznego trudne do przebicia - z mojego doświadczenia wynika że cena często dochodzi tuż pod/przed dlatego zawsze ustawiam TP na x.xx89. Nie wiem czy to ma sens ale - w każdym razie umnie się sprawdza.Nowy123 pisze:braklo 12 pipsa kurde d os 1 1300
Co do tego poziomu to wydaje mi się do osiągnięcia jeszcze dziś - zastanawia mnie natomiast poziom 1.1360, jeśli zostanie przebity to dzień może zakończyć się na plusie....
mysle ze jeszcze podjada dzis poczeka mjuz c ozrobia na oporach a na week czort wie c oz Grecja
proszęrafal_r pisze:Kolejne podejście a wracając do mojego pytania jaki polecacie indyk do mt4 wyznaczajacy pivoty (dzienne,tygodniowe,miesieczne) ?
oiro pisze:ok korekta jest - pytanie co będzie dalej. Mam kilka pozycji na 1.15 (long) i zastanawiam się czy je trzymać czy nie - jak sądzicie po jakim czasie dolar powróci do przedwczorajszego kursu? (Bo to że wróci to wiem ale za ile....
Super o to chodziło.niemiaszek pisze:proszęrafal_r pisze:Kolejne podejście a wracając do mojego pytania jaki polecacie indyk do mt4 wyznaczajacy pivoty (dzienne,tygodniowe,miesieczne) ?![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/ciekaw ... ml#p517540
A co ma spread do tego:). Ja stawiam 2-3 tygodnie- ale zobaczymy.Kusus pisze:oiro pisze:ok korekta jest - pytanie co będzie dalej. Mam kilka pozycji na 1.15 (long) i zastanawiam się czy je trzymać czy nie - jak sądzicie po jakim czasie dolar powróci do przedwczorajszego kursu? (Bo to że wróci to wiem ale za ile....
Za około 2 lata. Do tego czasu wyzeruje ci depo a spread bedzie cie wyzeral niczym rdza metalowa rurke
Pewnie swap miał na myślioiro pisze:A co ma spread do tego:). Ja stawiam 2-3 tygodnie- ale zobaczymy.Kusus pisze:oiro pisze:ok korekta jest - pytanie co będzie dalej. Mam kilka pozycji na 1.15 (long) i zastanawiam się czy je trzymać czy nie - jak sądzicie po jakim czasie dolar powróci do przedwczorajszego kursu? (Bo to że wróci to wiem ale za ile....
Za około 2 lata. Do tego czasu wyzeruje ci depo a spread bedzie cie wyzeral niczym rdza metalowa rurke
Swap. Sorry zmeczony jestem.grzelulukas pisze:Pewnie swap miał na myślioiro pisze:A co ma spread do tego:). Ja stawiam 2-3 tygodnie- ale zobaczymy.Kusus pisze:k korekta jest - pytanie co będzie dalej. Mam kilka pozycji na 1.15 (long) i zastanawiam się czy je trzymać czy nie - jak sądzicie po jakim czasie dolar powróci do przedwczorajszego kursu? (Bo to że wróci to wiem ale za ile....
Za około 2 lata. Do tego czasu wyzeruje ci depo a spread bedzie cie wyzeral niczym rdza metalowa rurkeja też nie wierze w korektę, ale to oczywiście moja subiektywna ocena, którą zweryfikuje rynek.