Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
poszukuję wskaznika Dynamic Price Chanel Z góry dziękuję za pomoc
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Szukam wskaźnika do MT4, który pokazywałby odległość od ceny do ceny w pipsach. Coś jak na tym rysunku. Wiem że jest krzyżyk, ale on pokazuje tylko gdy przytrzymujesz przycisk myszy. Mi zależy żeby znajdował się na wykresie na stałe. Może ktoś widział coś podobnego?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam
Potrzebuje wskaźnika pokazujacego inside bary z tym ,żeby pokazywał potrójny inside bar( do podwójnego mam ) .Czy ktos posiada takowy?
Pozdrawiam
Potrzebuje wskaźnika pokazujacego inside bary z tym ,żeby pokazywał potrójny inside bar( do podwójnego mam ) .Czy ktos posiada takowy?
Pozdrawiam
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Szukam wskaźnika do MT4 pokazującego wsparcia i opory. Widziałem kiedyś na forum ten wskaźnik i nawet na pewno gdzieś go mam, ale .... nie przekopię się przez taką ilość spakowanych wskaźników .
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Proszę bardzoMarioDM pisze:Szukam wskaźnika do MT4 pokazującego wsparcia i opory. Widziałem kiedyś na forum ten wskaźnik i nawet na pewno gdzieś go mam, ale .... nie przekopię się przez taką ilość spakowanych wskaźników .
@mikolaj2
Dzięki, ale to nie jest to o co mi chodzi. Twój wskaźnik rysuje tylko jedną linię bieżącą - albo wsparcie albo opór.
Poza tym pokazuje to w postaci wykropkowanej.
Pamiętam, iż był wskaźnik rysujący linie ciągłe zarówno wsparcia jak oporu.
Dzięki, ale to nie jest to o co mi chodzi. Twój wskaźnik rysuje tylko jedną linię bieżącą - albo wsparcie albo opór.
Poza tym pokazuje to w postaci wykropkowanej.
Pamiętam, iż był wskaźnik rysujący linie ciągłe zarówno wsparcia jak oporu.
Trust no bit**es.
Może ten będzie tym czego szukasz :
-- Dodano: czw 04-10-2012, 17:49 --
Jeszcze jeden :
-- Dodano: czw 04-10-2012, 17:49 --
Jeszcze jeden :
@mikolaj2
To ciągle nie to. Przeszukałem na szybko swoje wskaźniki i niestety po nazwach nic nie namierzyłem.
Najbliżej tego czego szukam jest ten wskaźnik (Multi Pivots), ale to też nie to co szukam.
To ciągle nie to. Przeszukałem na szybko swoje wskaźniki i niestety po nazwach nic nie namierzyłem.
Najbliżej tego czego szukam jest ten wskaźnik (Multi Pivots), ale to też nie to co szukam.
Trust no bit**es.
MA 12 po high/low ?sp2ews pisze:Witam!
Jeżeli weżmiemy sobie wskaźnik MA 1 simple High i low to narysuje nam kanał rysowany po krańcach świec (naprzykład). A ja poszukuję wskaźnika, który będzie mi tak samo rysował jak MA 1, tylko na innym TF w tle. Tak jak custom candle rysuje mi powidzmy świece h1 gdy mam włączony wykres m5.
Mam nadzieję, zę opisałem zrozumiale Wie ktoś jak można to zrobić?

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
a może toMarioDM pisze:To ciągle nie to.

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"