Jak jak dzisiaj zobaczyłem o 17 setup na Kangurze to aż nie mogłem się powstrzymać od wejścia... to było mega zaje***te wejście, miejsce, setup i w ogóle. Zbudowałem piramidkę i uważam, że teraz AU straci do dolara to czego nie stracił w dzień czyli jeszcze jakieś 150 pipsów do weekendu. Przebił podłogę... ahhh. Coś pięknego. Poniżej screen.atlanticos pisze:ruchy są tak kosmiczne że tylko się cieszyc i szukac okazji do wejscia.... a jak cos jeszcze w Grecji odwala to parytet na WielkanocMpapiez pisze:Na edku się robi coraz zabawniej.
Jak wybiją 1.1350 to niżej naprawdę już chyba nie ma nic![]()
Ma ktoś jakiś pomysł gdzie to się może zatrzymać ? Bo mi pierwszy pit-stop do głowy przychodzi na poziomie 1.1
Wszystkie duże banki już obcinają swoje prognozy dla tej pary.
To zaczyna wyglądać na jakaś ostrą panikeprzeciez my przez ostatni miesiąc zrobilismy 1200 pipsow...
![]()
![]()
a może ktoś źle spojrzał i dążą do parytetu z dolarem ale... australijskim
Mat2314 pisze:Co ciekawe, widzę że na niektórych portalach polecają pakować w longi na edku na 1,135. Zwariowali?
Przecież wyraźnie powiedział ze teraz numerem jeden dla ECB jest inflacja a raczej jej brak. Kurs może spaść nawet do 0.8 kiedyś już tam był i tragedii nie było.as28 pisze:najdziwniejsze w tej zabawie jest to że prezesa EBC wcale nie obchodzi kurs euro, tak jakby to nie było istotne, chyba jest jak pisał nowy, spóźnił się aby poinformować Goldmanów i to się tylko liczy
atlanticos pisze:może nie... jakby w fioletowej strefie sie jakis trojkacik pojawil i wybil w gore to moze byc odreagowanieMat2314 pisze:Co ciekawe, widzę że na niektórych portalach polecają pakować w longi na edku na 1,135. Zwariowali?
https://www.tradingview.com/x/mbE2EZu6/
Dlatego zupełnie nie kumam skąd te głosy, siedzę w shortie i pozostaje tylko obserwować, oby do pieca Azja dołożyłaVenomouss pisze: właśnie kolejny kluczowy poziom pęka takze gratuluje pomyslowosci z tymi lkami