Ewentualnie zaczekać do poniedziałku na lukę i wystąpić w programie "Dlaczego ja"adriennen.k pisze:możesz zamknąć teraz i być spokojnym, że niżej nie spadniesz, albo co jedynie liczyć na cud odwrócenia ...
DayTrading: Czwartek 22.01.2015
Re: DayTrading: Czwartek 22.01.2015
- atlanticos
- Maniak
ruchy są tak kosmiczne że tylko się cieszyc i szukac okazji do wejscia.... a jak cos jeszcze w Grecji odwala to parytet na WielkanocMpapiez pisze:Na edku się robi coraz zabawniej.
Jak wybiją 1.1350 to niżej naprawdę już chyba nie ma nic![]()
Ma ktoś jakiś pomysł gdzie to się może zatrzymać ? Bo mi pierwszy pit-stop do głowy przychodzi na poziomie 1.1
Wszystkie duże banki już obcinają swoje prognozy dla tej pary.
To zaczyna wyglądać na jakaś ostrą panike

a może ktoś źle spojrzał i dążą do parytetu z dolarem ale... australijskim

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pomorskiebest pisze:nie wiem co mam zrobić pozycja stratna 0.3 lota minus 1160 poczekac az odbije czy dowalic jeszcze jedną co byscie zrobili na miom miejscu
O Edka pytasz?
jesli tak to zamykaj ja kolejne S otwieram (wiem czyja kasę dopisali mi do konta...)
dax juz spuszczaja do pozomow z zamknecia
-
- Stały bywalec
dzięki damfry jak mógłbyś mi pomóc mam 4.2 tys do odrobienia
Co ciekawe, widzę że na niektórych portalach polecają pakować w longi na edku na 1,135. Zwariowali? 

- atlanticos
- Maniak
może nie... jakby w fioletowej strefie sie jakis trojkacik pojawil i wybil w gore to moze byc odreagowanieMat2314 pisze:Co ciekawe, widzę że na niektórych portalach polecają pakować w longi na edku na 1,135. Zwariowali?
https://www.tradingview.com/x/mbE2EZu6/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamęczą dzisiaj biednego edzia.
No i z nikąd ratunku bo raczej nie ma wielu chętnych żeby zakupić L przed weckendem

Ja już się cieszę, bo prawie odrobiłem ten swój głupie dzisiejsze zagranieatlanticos pisze:ruchy są tak kosmiczne że tylko się cieszyc i szukac okazji do wejscia.... a jak cos jeszcze w Grecji odwala to parytet na WielkanocMpapiez pisze:Na edku się robi coraz zabawniej.
Jak wybiją 1.1350 to niżej naprawdę już chyba nie ma nic![]()
Ma ktoś jakiś pomysł gdzie to się może zatrzymać ? Bo mi pierwszy pit-stop do głowy przychodzi na poziomie 1.1
Wszystkie duże banki już obcinają swoje prognozy dla tej pary.
To zaczyna wyglądać na jakaś ostrą panikeprzeciez my przez ostatni miesiąc zrobilismy 1200 pipsow...
![]()
![]()
a może ktoś źle spojrzał i dążą do parytetu z dolarem ale... australijskim

1.1350 przeszło do histori