na h1 wygląda że wyszliśmy z flagi - zasięg na wykresienowy1234 pisze:Atlanticos jak widzisz gold?
https://www.tradingview.com/x/Zjyzu3SQ/
na h1 wygląda że wyszliśmy z flagi - zasięg na wykresienowy1234 pisze:Atlanticos jak widzisz gold?
DaytradingDavidFx pisze:
Mpapiez pisze:Kurde - łapanie podwójnego dna, a potem liczenie na gwałtowne odbicie na 1.14 nieźle mnie pokiereszowało![]()
Do końca nie wierzyłem w to że zrobią większy zakres dzienny większy niż ~200 pipsów przy danych o QE o których się już gadało wcześniej.
Atlanticos, pochwal się jaki ty masz już staż na tym foreksie - na razie próbuje wyjść z podziwu jak pięknie przewidziałeś to wszystko co się dziś wydarzyło.
Jeżeli chodzi o samego EDKA, to ja się już ustawiłem na "S" ze stopem ciutke powyżej 1.14
Jak dla mnie, teraz to już lecimy w dół i nawet nie bardzo wiem gdzie się zatrzymamy. Może gdzieś na 1.11
Oczywiscie wg planuZielonaMgielka pisze:Czas najwyzszy ?nowy joker pisze:Czas najwyższy zaciągnąć daxa w dół
Wydaje mi sie ze wlasnie oglosili QE. To chyba powinno wybic wiekszosci szukanie szczytow na indeksach, zwlaszcza na DAX.
Sprzedajesz dołek? Ja nie rozumiem uporczywego wchodzenia na sile. To sie zle konczy dla 80% ludzi:]Mpapiez pisze:Kurde - łapanie podwójnego dna, a potem liczenie na gwałtowne odbicie na 1.14 nieźle mnie pokiereszowało![]()
Do końca nie wierzyłem w to że zrobią większy zakres dzienny większy niż ~200 pipsów przy danych o QE o których się już gadało wcześniej.
Atlanticos, pochwal się jaki ty masz już staż na tym foreksie - na razie próbuje wyjść z podziwu jak pięknie przewidziałeś to wszystko co się dziś wydarzyło.
Jeżeli chodzi o samego EDKA, to ja się już ustawiłem na "S" ze stopem ciutke powyżej 1.14
Jak dla mnie, teraz to już lecimy w dół i nawet nie bardzo wiem gdzie się zatrzymamy. Może gdzieś na 1.11