-- Dodano: czw 22-01-2015, 17:51 --

atlanticos pisze:naprawde podziwiam cohones tych co dziś przed występami zapakowali sie w ciemno w LONGI na edku i czekali na korekte z celem 1.18-1.20.... a najbardziej tych co trzymaja te longi do teraz bo nie wierze ze takich nie ma
Ciekawe czy ktoś z nich zadał sobie trud żeby sprawdzić czy kiedykolwiek podczas ogłaszania QE walut której ten program dotyczył się umocniła.atlanticos pisze:naprawde podziwiam cohones tych co dziś przed występami zapakowali sie w ciemno w LONGI na edku i czekali na korekte z celem 1.18-1.20.... a najbardziej tych co trzymaja te longi do teraz bo nie wierze ze takich nie ma
Zależy jak liczyć odkąd polecieliśmy. Dla mnie te podbicia powyżej 1,16 były trochę sztuczne. Realny spadek liczyłbym od ok poziom 1,155. Jak przebijemy dziś 1,13 to przyznam CI pełni rację, że jednak będzie wodospadatlanticos pisze: tyle że polecieliśmy nie 100 a prawie 200 pipsów i jak widac jeszcze nie skończyliśmy spadac... chyba że masz inny wykres![]()
pisałem ze nawet 500 nie jest w cenie... ogłoszenie QE to nie informacja jednorazowa tylko dłuższa perspektywa... trend nie tylko nie musi spowolnic, ale może wrecz przyspieszyc na co zdaje sie wskazywac wlasnie wykres miesieczny
Z tego co kojarzę, paru chyba chciało łapać na 1,146?atlanticos pisze:naprawde podziwiam cohones tych co dziś przed występami zapakowali sie w ciemno w LONGI na edku i czekali na korekte z celem 1.18-1.20.... a najbardziej tych co trzymaja te longi do teraz bo nie wierze ze takich nie ma
Mat2314 pisze:
Ach i doprecyzuję jedno: kilkukrotność 100 pipsów to tak między 300-900 pipsów.
przynajmniej już wiem skąd ten nickwariatgdynia pisze:Mi sie wydaje ze zaraz moze byc korekta i dzis skończymy na 1.15 na EDKU