DayTrading: Czwartek 22.01.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 22.01.2015
Czas najwyższy zaciągnąć daxa w dół
no teraz to można spokojnie pakować się L na dax tak do 11000
al capone
- Kazimierz S
- Pasjonat
Teraz nie wiadomo co ze złotym. Główne wsparcie to 4,24 - 4,25. Zastanawiam się tam nad L, ale trzeba zobaczyć co będzie.
Ed nie pojechał na 1,22 (jak widać), ale nawet gdy tak mówiłem przed EBC to po ogłoszeniu wielkości i kilkukrotnemu podkreśleniu przez Mario, że jest to bardzo duży QE, jednak wszedłem w S nie L.
Ed nie pojechał na 1,22 (jak widać), ale nawet gdy tak mówiłem przed EBC to po ogłoszeniu wielkości i kilkukrotnemu podkreśleniu przez Mario, że jest to bardzo duży QE, jednak wszedłem w S nie L.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
to pierwsze odbijanki na Edku z 1 400
z perwszzego poziomu
kazdy glupi wiedzial ze po wczorajszej lapance sl tylko pakowac S pod dzis i qe zadnej filozowf tu nie bylo w grze

z perwszzego poziomu
kazdy glupi wiedzial ze po wczorajszej lapance sl tylko pakowac S pod dzis i qe zadnej filozowf tu nie bylo w grze

-
- Pasjonat
Ja dziś sobie odpuściłem (wczoraj ładnie podjadłem) i gratuluję tym co szarpnęli coś z tego dla siebie
Ps. W niedzielę wybory w Grecji może być kolejna luka na edku

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
no jak Syryza wygra to lukasimon000111 pisze:Ja dziś sobie odpuściłem (wczoraj ładnie podjadłem) i gratuluję tym co szarpnęli coś z tego dla siebie![]()
-
- Pasjonat
Wydaje mi się że tak czy siak luka, czy wygra czy nie wygraNowy123 pisze:no jak Syryza wygra to lukasimon000111 pisze:Ja dziś sobie odpuściłem (wczoraj ładnie podjadłem) i gratuluję tym co szarpnęli coś z tego dla siebie![]()

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Jak wygra opozycja to może nawet lepsza niż ta z poniedziałku. I do tego jeszcze SL pewnie masa minimalnie pod 1400.simon000111 pisze:Ja dziś sobie odpuściłem (wczoraj ładnie podjadłem) i gratuluję tym co szarpnęli coś z tego dla siebie![]()
I zaraz będziemy mieli kolejne minusowe depozyty i kolejny wątek o flash crashu.

I tak dalej, i tak dalej... target dalej pozostaje niezmienny i cierpliwie sobie czekam już od zeszłego tygodnia.
Wiadomo, ze fundamenty fundamentami - przydatne do day tradingu, jednak technicznie wszyscy widzimy ten sam wykre.s.. te same poziomy...
Konkretyzujac: EURUSD nie widze w tej chwili okazji do wejsc ani do wyjsc z aktualnych pozycji. USDPLN bede szukal L,
Jest jeszcze reszta
Pozdrawiam i życzę samych zielonych pipsiorow
Wiadomo, ze fundamenty fundamentami - przydatne do day tradingu, jednak technicznie wszyscy widzimy ten sam wykre.s.. te same poziomy...
Konkretyzujac: EURUSD nie widze w tej chwili okazji do wejsc ani do wyjsc z aktualnych pozycji. USDPLN bede szukal L,
Jest jeszcze reszta

Pozdrawiam i życzę samych zielonych pipsiorow
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
- ZielonaMgielka
- Maniak
Czas najwyzszy ?nowy joker pisze:Czas najwyższy zaciągnąć daxa w dół
Wydaje mi sie ze wlasnie oglosili QE. To chyba powinno wybic wiekszosci szukanie szczytow na indeksach, zwlaszcza na DAX.