czapownko male S
DayTrading: Czwartek 22.01.2015
Re: DayTrading: Czwartek 22.01.2015
czapownko male S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A edek by się rozpędził do 1.32-1.35 i po depoMR. D pisze:Najlepiej jakby przełożyli decyzję do marca wtedy edek o 300 pipsów w górę i wtedy zaczynamy piramidować sobie s ;-)
Marzenia
The only way is up
-
simon000111
- Pasjonat

Może zdarzyć się też tak, ze dzisiaj będzie nadzwyczaj spokojnie. Inwestorzy będą przestraszeni pamiętnym 15 stycznia, pozostaną bez pozycji, a mocniejsze odreagowanie przyjdzie z opóźnieniem półgodzinnym lub mocniej jutro

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bis
od 1430
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tvn ogłupia ludzi przestrzegampedro pisze:uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bisod 1430
-
simon000111
- Pasjonat

łeee to nawet będzie w tv hehepedro pisze:uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bisod 1430
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- atlanticos
- Maniak

nie mam jakiejs ulubionej pary - ładuje sie we wszystko co ma spread poniżej 5 pipsów jesli tylko średnie, pivoty i figury daja mi jakis klarowny sygnal... Mam zalozenia co do wejscia i w zasadzie para nie ma wiekszego znaczenia dla mnie... Odpuszczam tylko od dawna pary z CHF (bo na eurchf nie bylo ruchów, a usdchf to bylo lustro edka), ejka rzadko gram i rzeznika wcale...Mpapiez pisze:atlanticos pisze:
możesz przeciez trzymac... ja mam inne pary i nie musze podczas publikacji danych jak w "Dniu Franka" częsc traderów siedziec z pozycją na edku i różańcem w dłoniach
A tak swoją drogą, mógłbyś polecić coś kompletnie nieskorelowanego z edkiem i w miarę o dużej płynności ? (żeby nie było cudów jak na CHF).
Ja zawsze tylko na eur/usd grałem, ale powoli myślę o tym żeby na jeszcze jedną pare walutową przejść.
przy okazji - ujek h1
https://www.tradingview.com/x/baGdvTb1/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tłumacz mnie nie oszuka, znam język bestiidragon79 pisze:tvn ogłupia ludzi przestrzegampedro pisze:uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bisod 1430
Jutro też jest dzień.
Panowie wszyscy piszą o bujaniu E/U a ja nie przypominam sobie w ostatnich latach aż takich ruchów... po 300 pip w kilka minut?...Dziury po 200 pip...? WTF?
Czy coś przespałem w ostatnich 4 latach? ....
-- Dodano: czw 22-01-2015, 12:17 --
Panowie wszyscy piszą o bujaniu E/U a ja nie przypominam sobie w ostatnich latach aż takich ruchów... po 300 pip w kilka minut?...Dziury po 200 pip...? WTF?
-- Dodano: czw 22-01-2015, 12:17 --