czapownko male S
A edek by się rozpędził do 1.32-1.35 i po depoMR. D pisze:Najlepiej jakby przełożyli decyzję do marca wtedy edek o 300 pipsów w górę i wtedy zaczynamy piramidować sobie s ;-)
Marzenia
tvn ogłupia ludzi przestrzegampedro pisze:uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bisod 1430
łeee to nawet będzie w tv hehepedro pisze:uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bisod 1430
nie mam jakiejs ulubionej pary - ładuje sie we wszystko co ma spread poniżej 5 pipsów jesli tylko średnie, pivoty i figury daja mi jakis klarowny sygnal... Mam zalozenia co do wejscia i w zasadzie para nie ma wiekszego znaczenia dla mnie... Odpuszczam tylko od dawna pary z CHF (bo na eurchf nie bylo ruchów, a usdchf to bylo lustro edka), ejka rzadko gram i rzeznika wcale...Mpapiez pisze:atlanticos pisze:
możesz przeciez trzymac... ja mam inne pary i nie musze podczas publikacji danych jak w "Dniu Franka" częsc traderów siedziec z pozycją na edku i różańcem w dłoniach
A tak swoją drogą, mógłbyś polecić coś kompletnie nieskorelowanego z edkiem i w miarę o dużej płynności ? (żeby nie było cudów jak na CHF).
Ja zawsze tylko na eur/usd grałem, ale powoli myślę o tym żeby na jeszcze jedną pare walutową przejść.
tłumacz mnie nie oszuka, znam język bestiidragon79 pisze:tvn ogłupia ludzi przestrzegampedro pisze:uprzedzając pytania, relacja na tvn24 bisod 1430