DayTrading: Środa 21.01.2015
Re: DayTrading: Środa 21.01.2015
pekny short sqqqz na edku hahahah
Jeszcze główny dj imprezy się nie zjawił, a kręcą Edkiem.
Oj, przedsmak przed Mariogeddon.
Cóż, lepiej poobserwować do piątku.
Oj, przedsmak przed Mariogeddon.
Cóż, lepiej poobserwować do piątku.
No właśnie co to miało być ? Kto się wygadał ?allure pisze:Może ECB się dni poyebaly ...że takie psikusy sie dzieją ...
Jak juz sie chwalic to rowniez mialem S ale zamknalem prawie na dolku, w koncu to daytrading, wiec biore co daja... fartKusus pisze:5 minut się cieszyłem... było do przodu 80 pips.. szok. kilka minut potem patrze na wykres i kolejny szok. Wycięli mnie na BE

Po takiej świeczce M30 na Edku lepiej postać z boku...
Smialbym sie jakby to byla Doji.... 

po tym wszystkim wzorst o 2% szortów u oandian
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jeżeli informacje są prawdziwe edek nie ma prawa się w dłuższej perspektywie umacniać 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Ta... A ja miałem S na EA przy 1.4120 i SL dokładnie w miejscu gdzie się zatrzymali...boli - 4 Loty i 80 pipsów w plecy ;]blesS pisze:Jak juz sie chwalic to rowniez mialem S ale zamknalem prawie na dolku, w koncu to daytrading, wiec biore co daja... fartKusus pisze:5 minut się cieszyłem... było do przodu 80 pips.. szok. kilka minut potem patrze na wykres i kolejny szok. Wycięli mnie na BEWidac przedsmak jutra, mysle ze pojawia sie kolejne wyzerowane konta.
Ale cóż takie życie

na eaudzie przeczyścili zacnie... współczujęKusus pisze:Ta... A ja miałem S na EA przy 1.4120 i SL dokładnie w miejscu gdzie się zatrzymali...boli - 4 Loty i 80 pipsów w plecy ;]blesS pisze:Jak juz sie chwalic to rowniez mialem S ale zamknalem prawie na dolku, w koncu to daytrading, wiec biore co daja... fartKusus pisze:5 minut się cieszyłem... było do przodu 80 pips.. szok. kilka minut potem patrze na wykres i kolejny szok. Wycięli mnie na BEWidac przedsmak jutra, mysle ze pojawia sie kolejne wyzerowane konta.
Ale cóż takie życie![]()

Jutro też jest dzień.