DayTrading: Środa 21.01.2015
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 21.01.2015
Jedziemy z edem na retest miesięcznej LT na moje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2015, 16:22 przez Kazimierz S, łącznie zmieniany 1 raz.
Miód kupuj tylko Polski.
Czemu. Chwalić się trzeba. Uważam również, ze każde niepowodzenie równiez powinno być tutaj wrzucane. Wnioski można wyciągnąć z dobrych ale i tych złych trejdów. Tylko nie każdy to robi... a szkoda.blacha pisze:też miałem tp na 149 pipsów no szkoda trochę ale zawsze zarobiony.elusia pisze:gratulacjeblesS pisze:O kurde usdcad, ale juz nie bede sie chwali bo nie wypada:D:D
Spodziewalem sie ruchu 100-150 w gore ale zeby az tyle... Stopy obnizone, zapewne w Polsce rowniez beda w tym roku obnizac.
Mnie po dzisiejszej akcji na EA czeka kilka dni przerwy co się dobrze składa bo jutro ECB i i tak miałem dać sobie kilka dni na odpoczynek ;] Człowiek w gorącej wodzie kąpany po wtopie no ale ważne by odczekać emocje i iść dalej za ciosem

W każdym razie gratuluję wszystkim którzy dziś zarobili ;] Ja jeszcze wrzuciłem skromne 1 L na S na edka od 1.1650, zabezpieczone już na BE. Może odrobi choć z 15 - 20 % dzisiejszych strat

Ostatnio zmieniony 21 sty 2015, 16:22 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
malo wrażeń t o na Franak lub rzeznkablacha pisze:też miałem tp na 149 pipsów no szkoda trochę ale zawsze zarobiony.elusia pisze:gratulacjeblesS pisze:O kurde usdcad, ale juz nie bede sie chwali bo nie wypada:D:D
Spodziewalem sie ruchu 100-150 w gore ale zeby az tyle... Stopy obnizone, zapewne w Polsce rowniez beda w tym roku obnizac.

W ten sposób przygotowali rynek, czego oczekiwać. Możliwe że nie będzie takich fajerwerków jak przy decyzji Banku Szwajcarii.Matthew414 pisze:Ciekawe czy specjalnie puścili niby plotkę czy naprawde wyciekło. Przecież EBC to chyba dość poważna instytucja a tu takie kpiny ....
The only way is up
Nie wiecie może do kogo bloomberg należy ?
...
Ktoś chyba zapomniał się w elkę zapakowaćEUR/USD smashed down to 1.1568 from 1.1634
Purchases would be focused on sovereign bonds and would not start before March
Bloomberg cite two ECB officials who have seen the docs
So that’s around just over €1tn over 21/22 months
We’re in rumour city here but that gives us a clue of the reaction if it’s confirmed tomorrow. At the moment we’re bouncing back from the drop and are back to 1.1615

zaraz do bazy zjazd na edku
-- Dodano: śr 21-01-2015, 17:24 --
US D CA d h jeszcze poleci wyzej:) trzymac go
-- Dodano: śr 21-01-2015, 17:24 --
US D CA d h jeszcze poleci wyzej:) trzymac go
czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego kangur i kiwi tak oberwały po tej decyzji ?
MR. D pisze:czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego kangur i kiwi tak oberwały po tej decyzji ?
Kangur jaki Cad to surowcowe waluty wiec polecieal kangur za CAd czest okorelacje maja ja kcos sie dzieje na CAd
a kiwi za Kangurem po korekcie
Nie spodziewałem się takiego zjazdu na usd/pln. Dadzą 1-2 grosze wyżej dzisiaj ?
The only way is up
plus USD JPU odbil to dodalo troche smaczku wraz z spadkiem EUR USD