BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

Nuvolari pisze:Platforma forex smiga, wiec mam nadzieje, ze moge zaczac juz weekend i nie bedzie niespodzianki w poniedzialek
Z naszej strony proszę żadnych niespodzianek nie oczekiwać. To domena raczej banków centralnych ostatnio, już w środę ma Pan banki Japonii i Kanady a w czwartek EBC. Życzę zatem spokojnego weekendu przed takim tygodniem ;)
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

kopyrta
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kopyrta »

Witam,

Mam pytanie, czy istnieje szansa, że w najbliższym czasie zostanie zniesiony limit 10 zleceń na mikrolotach?

psychologtlumu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: psychologtlumu »

Kontrolnie wypłaciłem kasę i wpłaciłem. Problemów nie było, a więc frank nie zaszkodził. :)

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

s_zadora pisze: Materiał video jest jeszcze w fazie przygotowań. Będzie dostępny, ale nie mogę obiecać że jeszcze przed świętami.
święta, święta i po świętach, czy coś wiadomo kiedy będzie nagranie na YT?

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

kopyrta pisze:Mam pytanie, czy istnieje szansa, że w najbliższym czasie zostanie zniesiony limit 10 zleceń na mikrolotach?
Mogę zdradzić że przygotowujemy zmiany w dotychczasowej naszej ofercie pakietów micro / standard / vip. Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, wierzę że zmiany będą odebrane przez klientów pozytywnie. A na pewno nie będą to zmiany na gorsze.
Damian77 pisze:święta, święta i po świętach, czy coś wiadomo kiedy będzie nagranie na YT?
Jeszcze w styczniu planujemy udostępnić specjalną stronę z pełną relacją z konferencji.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mzyska »

s_zadora pisze:

Mogę zdradzić że przygotowujemy zmiany w dotychczasowej naszej ofercie pakietów micro / standard / vip. Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, wierzę że zmiany będą odebrane przez klientów pozytywnie. A na pewno nie będą to zmiany na gorsze.
Czy jest możliwość żebyście wprowadzili lirę turecką do mikrolotów?

klimson
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klimson »

s_zadora pisze: Mogę zdradzić że przygotowujemy zmiany w dotychczasowej naszej ofercie pakietów micro / standard / vip. Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, wierzę że zmiany będą odebrane przez klientów pozytywnie. A na pewno nie będą to zmiany na gorsze.
Panie Sebastianie czy jest szansa aby pojawiła się u Państwa platforma forexowa na windows phone 8.1 ? Ewentualnie kiedy taka możliwość się u Was pojawi?(bo to, ze się pojawi to chyba naturalne)

nulka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nulka »

Handluję na platformie ING ProTrader i otrzymałam dzisiaj z biura maklerskiego ING informację o możliwości w ciągu najbliższych tygodni nagłego zawieszenia handlu w związku ze zwiększoną zmiennością. Oczywiście, w takich warunkach handel na tej platformie byłby zbyt ryzykowny, rozważam więc zmianę brokera. Czy w Bossie też przewidujecie Państwo możliwość nagłego zawieszenia handlu w najbliższych dniach?

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Odnośnie zmian ofertowych, proszę jeszcze o cierpliwość.
Co do możliwości zawieszenia handlu to może ona wystąpić w przypadku zdarzeń nadzwyczajnych, kiedy notowań i płynności nie ma na rynku bazowym dla kontraktów CFD. Przykładem takiego zdarzenia była oczywiście ostatnia decyzja SNB. Planowych zawieszeń handlu nie przewidujemy.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

nulka pisze:Handluję na platformie ING ProTrader i otrzymałam dzisiaj z biura maklerskiego ING informację o możliwości w ciągu najbliższych tygodni nagłego zawieszenia handlu w związku ze zwiększoną zmiennością. Oczywiście, w takich warunkach handel na tej platformie byłby zbyt ryzykowny, rozważam więc zmianę brokera. Czy w Bossie też przewidujecie Państwo możliwość nagłego zawieszenia handlu w najbliższych dniach?
może się jeszcze zastanowisz ?

http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 26251.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

ODPOWIEDZ