Z naszej strony proszę żadnych niespodzianek nie oczekiwać. To domena raczej banków centralnych ostatnio, już w środę ma Pan banki Japonii i Kanady a w czwartek EBC. Życzę zatem spokojnego weekendu przed takim tygodniemNuvolari pisze:Platforma forex smiga, wiec mam nadzieje, ze moge zaczac juz weekend i nie bedzie niespodzianki w poniedzialek
BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Witam,
Mam pytanie, czy istnieje szansa, że w najbliższym czasie zostanie zniesiony limit 10 zleceń na mikrolotach?
Mam pytanie, czy istnieje szansa, że w najbliższym czasie zostanie zniesiony limit 10 zleceń na mikrolotach?
-
psychologtlumu
- Stały bywalec

Kontrolnie wypłaciłem kasę i wpłaciłem. Problemów nie było, a więc frank nie zaszkodził. 
święta, święta i po świętach, czy coś wiadomo kiedy będzie nagranie na YT?s_zadora pisze: Materiał video jest jeszcze w fazie przygotowań. Będzie dostępny, ale nie mogę obiecać że jeszcze przed świętami.
Mogę zdradzić że przygotowujemy zmiany w dotychczasowej naszej ofercie pakietów micro / standard / vip. Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, wierzę że zmiany będą odebrane przez klientów pozytywnie. A na pewno nie będą to zmiany na gorsze.kopyrta pisze:Mam pytanie, czy istnieje szansa, że w najbliższym czasie zostanie zniesiony limit 10 zleceń na mikrolotach?
Jeszcze w styczniu planujemy udostępnić specjalną stronę z pełną relacją z konferencji.Damian77 pisze:święta, święta i po świętach, czy coś wiadomo kiedy będzie nagranie na YT?
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Czy jest możliwość żebyście wprowadzili lirę turecką do mikrolotów?s_zadora pisze:
Mogę zdradzić że przygotowujemy zmiany w dotychczasowej naszej ofercie pakietów micro / standard / vip. Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, wierzę że zmiany będą odebrane przez klientów pozytywnie. A na pewno nie będą to zmiany na gorsze.
Panie Sebastianie czy jest szansa aby pojawiła się u Państwa platforma forexowa na windows phone 8.1 ? Ewentualnie kiedy taka możliwość się u Was pojawi?(bo to, ze się pojawi to chyba naturalne)s_zadora pisze: Mogę zdradzić że przygotowujemy zmiany w dotychczasowej naszej ofercie pakietów micro / standard / vip. Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, wierzę że zmiany będą odebrane przez klientów pozytywnie. A na pewno nie będą to zmiany na gorsze.
Handluję na platformie ING ProTrader i otrzymałam dzisiaj z biura maklerskiego ING informację o możliwości w ciągu najbliższych tygodni nagłego zawieszenia handlu w związku ze zwiększoną zmiennością. Oczywiście, w takich warunkach handel na tej platformie byłby zbyt ryzykowny, rozważam więc zmianę brokera. Czy w Bossie też przewidujecie Państwo możliwość nagłego zawieszenia handlu w najbliższych dniach?
Odnośnie zmian ofertowych, proszę jeszcze o cierpliwość.
Co do możliwości zawieszenia handlu to może ona wystąpić w przypadku zdarzeń nadzwyczajnych, kiedy notowań i płynności nie ma na rynku bazowym dla kontraktów CFD. Przykładem takiego zdarzenia była oczywiście ostatnia decyzja SNB. Planowych zawieszeń handlu nie przewidujemy.
Co do możliwości zawieszenia handlu to może ona wystąpić w przypadku zdarzeń nadzwyczajnych, kiedy notowań i płynności nie ma na rynku bazowym dla kontraktów CFD. Przykładem takiego zdarzenia była oczywiście ostatnia decyzja SNB. Planowych zawieszeń handlu nie przewidujemy.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
- Janek Trader
- Pasjonat

może się jeszcze zastanowisz ?nulka pisze:Handluję na platformie ING ProTrader i otrzymałam dzisiaj z biura maklerskiego ING informację o możliwości w ciągu najbliższych tygodni nagłego zawieszenia handlu w związku ze zwiększoną zmiennością. Oczywiście, w takich warunkach handel na tej platformie byłby zbyt ryzykowny, rozważam więc zmianę brokera. Czy w Bossie też przewidujecie Państwo możliwość nagłego zawieszenia handlu w najbliższych dniach?
http://forex-nawigator.biz/forum/szukam ... 26251.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg