No zobaczymy. Ja nie otworzę pozycji dzisiaj już, ale wydaje mi się, że taka reakcja na naprawdę dobre dane (krótki ruch w górę i powrót) o czymś świadczy - że dolar nie ma już siły iść w górę.
Rynek po raz kolejny testował linię średnioterminowego trendu wzrostowego i nie przełamał się. Zagranie po publikacji danych to czysty majstersztyk. Teraz wyczekiwanie i niepewność. Que vadis zielony
Ja nie wiem dokąd, w tej chwili nie ruszam. Prawdopodobnie jutro sytuacja się wyklaruje i będzie można lepiej powiedzieć, co przyniesie nowy tydzień. Zamknięcie sporo powyżej 108 będzie dla mnie oznaczalo, że z shortami rzeczywiście trzeba poczekać.
wyrzucilo mnie dzisiaj na 109.17 po czym zaraz wrocilo do tego poziomu. jen nie moze sie okreslic, ale jak to zrobi to 500 pipsow machnie lekko. nadal uwazam ze kierunek polnoc i oczekuje wybicia 1,2,1,2.
Na usdjpy nawet jak zlapiesz trend to sa potworne korekty i ciezko za nim podazac ... To IMO bardzo 'ciezka' para
Popieram kierunek polnocny, ale beda to ostre 'zygzaki' i wielu potraci qpe kasy mimo 'zlapania' kierunku...