Ech, jak ja nienawidzę miec racji i zarazem ciaglych wahań pod tytułem: "zaraz skorekci i wtedy wsiadamy do trendu". Moze ktos powinnien to za mnie zrobic bo sie tak czaje od ok 1.19 zarazem widzac ciagly spadek

na miesiecznym nie ma złudzen - ruch moze byc miazdzacy na ECB - ja stoje wtedy z boku i patrzeKusus pisze:Cisnął tego edka bez wazeliny. Po tym co się dzieje to wydaje mi się że chcą go spuścić dużo niżej aby we czwartek nie było lagi na 1000 pipsów....atlanticos pisze:edek h1 - różowa strefa to konfluencja pivota miesiecznego, pivota rocznego i dolnej bandy nowego kanału spadkowego wyznaczonego po utworzeniu maksa z obecnego tygodnia... tam może byc przyzwoite miejsce na korekte ale wejście dopiero po utworzeniu w tym rejonie jakiejs formacji odwrócenia i wybiciu z niej bo cug jest poteżny
https://www.tradingview.com/x/DBsrYr8N/
To niezły grubasek jesteś. Zarobisz, ale musi się wszystko uspokoić.Rafcyk pisze:20 tys akcji po 33,01 na razie lekko w plecyTsunamiPL pisze:20 tyś akcji, czy za 20 tyś zł ?Rafcyk pisze:Promocja jest na PKO walnelem po jaja 20.000 myśle ze 37 będzie szybko ,jak sie ludziska zorientują ze wogole PKO ma najlepsze wskaźniki cena zysk a chf na nim żadnego wrażenia nie zrobi .