Ech, jak ja nienawidzę miec racji i zarazem ciaglych wahań pod tytułem: "zaraz skorekci i wtedy wsiadamy do trendu". Moze ktos powinnien to za mnie zrobic bo sie tak czaje od ok 1.19 zarazem widzac ciagly spadek
DayTrading: Piątek 16.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 16.01.2015
Ech, a jeszcze wczoraj sądziłem że edek sie zamknie dzis miedzy 1.15-1.16, a tu jeszcze zjedzie poniżej.
Ech, jak ja nienawidzę miec racji i zarazem ciaglych wahań pod tytułem: "zaraz skorekci i wtedy wsiadamy do trendu". Moze ktos powinnien to za mnie zrobic bo sie tak czaje od ok 1.19 zarazem widzac ciagly spadek
- atlanticos
- Maniak

na miesiecznym nie ma złudzen - ruch moze byc miazdzacy na ECB - ja stoje wtedy z boku i patrzeKusus pisze:Cisnął tego edka bez wazeliny. Po tym co się dzieje to wydaje mi się że chcą go spuścić dużo niżej aby we czwartek nie było lagi na 1000 pipsów....atlanticos pisze:edek h1 - różowa strefa to konfluencja pivota miesiecznego, pivota rocznego i dolnej bandy nowego kanału spadkowego wyznaczonego po utworzeniu maksa z obecnego tygodnia... tam może byc przyzwoite miejsce na korekte ale wejście dopiero po utworzeniu w tym rejonie jakiejs formacji odwrócenia i wybiciu z niej bo cug jest poteżny
https://www.tradingview.com/x/DBsrYr8N/
https://www.tradingview.com/x/QBSnQlfw/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
To niezły grubasek jesteś. Zarobisz, ale musi się wszystko uspokoić.Rafcyk pisze:20 tys akcji po 33,01 na razie lekko w plecyTsunamiPL pisze:20 tyś akcji, czy za 20 tyś zł ?Rafcyk pisze:Promocja jest na PKO walnelem po jaja 20.000 myśle ze 37 będzie szybko ,jak sie ludziska zorientują ze wogole PKO ma najlepsze wskaźniki cena zysk a chf na nim żadnego wrażenia nie zrobi .
The only way is up
SG pisze, że aby osiągnąć cel inflacyjny QE musi mieć wartość 2-3 bln E (a prog. 500-750 mld)
-- Dodano: pt 16-01-2015, 17:44 --
czyl jak bedzie popierdolka 500 700 mld zgodne z planem to ne bedzie zsakoczenia i sel news
-- Dodano: pt 16-01-2015, 17:44 --
czyl jak bedzie popierdolka 500 700 mld zgodne z planem to ne bedzie zsakoczenia i sel news
i wez tu lap dolki, ja tylko patrze i nie wierze jak edek spada na leb na szyje, cholera wie jak daleko poleci bo kto go zlapie teraz 
fcuk -800zł dziś, to nie mój dzień , staje z boku bez pozycji
podsycaja i dlatego duet dax i cac ida w gore a usa blisko tego co ma u siebie szwajcar p owczorajszym. Rozjechaly sie indeksiki i kwotowania. ktos komus niezle kartofle wystawia pod ebc 
-- Dodano: pt 16-01-2015, 18:00 --
na KABLU tez mstrzowstwo bankstera zrobila hahaha
-- Dodano: pt 16-01-2015, 18:00 --
na KABLU tez mstrzowstwo bankstera zrobila hahaha
Pewnie zrobią w weekend lage w dół na 60 pipsów na edku... a potem od nowego tygodnia znowu jazda po 100 pipsów dziennie w dół.
Nigdzy w życiu nie pomyślałbym o takim styczniu. Pod koniec grudnia założyłbym się o swoje jaja że będzie dokładnie na odwrót.
Nigdzy w życiu nie pomyślałbym o takim styczniu. Pod koniec grudnia założyłbym się o swoje jaja że będzie dokładnie na odwrót.
Panowie,
mam pytanie: co się stanie z kursem CHF/PLN i EUR/PLN jak EUR/USD spadnie do 1.000???
Dziękuję za odpowiedź...
mam pytanie: co się stanie z kursem CHF/PLN i EUR/PLN jak EUR/USD spadnie do 1.000???
Dziękuję za odpowiedź...