Milo mikr85kr pisze:chcę bardzo podziękowac zielonej mgielce za to ze udziela sie chociaz raz za czas w tym temacie , jego posty zawsze sa wartosciowe , konkretne i daja do myslenia , dzieki

Milo mikr85kr pisze:chcę bardzo podziękowac zielonej mgielce za to ze udziela sie chociaz raz za czas w tym temacie , jego posty zawsze sa wartosciowe , konkretne i daja do myslenia , dzieki
kolejne mi pokazuje w okolicach 1,12 więc czemu nie;)Kusus pisze:[
Na Edku bedziemy robić po 100-150 pipsów dziennie.
Przestań kombinować i zobacz sobie co się dzieje.
Do ECB będziemy przy 1.1 a po ECB będziemy na 1.08....
sp500 na dół bo kasa z sp500 ucieknie w DAX.MIMI pisze: Ale czemu sp500 - 1700? Gospodarka z usa w dol? Nie sadze.
Dax - 11000?
Jestem również ZA.ZielonaMgielka pisze:Milo mikr85kr pisze:chcę bardzo podziękowac zielonej mgielce za to ze udziela sie chociaz raz za czas w tym temacie , jego posty zawsze sa wartosciowe , konkretne i daja do myslenia , dzieki. Postaram sie czesciej udzielac jesli tylko bede mial jakies interesujace konkrety.
Jak nie masz SL to sobie zrób odpowiedni zapas depolibres pisze:sukces to realizowanie planu a mój zakłada, ze gdy wszyscy będą pisać o sprzedaży edka to kupuję, już dokonałem pierwszych zakupów ps nie wierzę tak naprawdę w intuicję forumowiczów jednak są dla mnie wskaźnikiem z uwagi na ich ukierunkowanie przez inne źródła
Ja też miałem kilka dni w których bawiłem się w kupno tego. Ale od 40 godzin mniej więcej regularnie co kilka h dobieram S i powiem Ci, że jest to o wiele bardziej przyjemniejsze. Po wczorajszej akcji z SNB wzrosła zmienność na edku kilkukrotnie....highend pisze:kolejne mi pokazuje w okolicach 1,12 więc czemu nie;)Kusus pisze:[
Na Edku bedziemy robić po 100-150 pipsów dziennie.
Przestań kombinować i zobacz sobie co się dzieje.
Do ECB będziemy przy 1.1 a po ECB będziemy na 1.08....
ja tylko w formie żartu, bo Mpapież twardo obstawiał eLki i nadal się tacy znajdą, a teraz zmienił zdanie
-- Dodano: 16 sty 2015, 10:06 --
sp500 na dół bo kasa z sp500 ucieknie w DAX.MIMI pisze: Ale czemu sp500 - 1700? Gospodarka z usa w dol? Nie sadze.
Dax - 11000?